Libnet.ro
UNICEF

09:00

Elvetia si Liechtenstein impun restrictii pentru romani: Carantina la domiciliu pentru 10 zile!

B1 B1,
Elvetia si Liechtenstein impun restrictii pentru romani: Carantina la domiciliu pentru 10 zile!

Noi restrictii pentru romani. Liechtenstein si Elvetia anuntaca, avand in vedere evolutia epidemiologica din Romania,incepand cu data de 8 august 2020, ora 00:00, toate persoanele, care in. continuă pe B1

Business report: Turismul de razbunare - inteles gresit de romani. Tarile care au impus conditii si restrictii pentru romani. Revenirea arata ca un val, cresterile vor fi urmate de scaderi. Maghiarii si austriecii fac zid impotriva BRUA

Turismul de razbunare - trendul mondial pe care romanii l-au inteles gresit * Tarile care au impus conditii si restrictii pentru romani de la 1 august * Scenariul pe care se bazeaza proprietarul BCR: Revenirea arata ca un val, cresterile vor fi urmate de scaderi * Culise: Maghiarii si austriecii fac zid impotriva BRUA, sabotand interesele Romaniei in favoarea Rusiei * Bursa din Milano devine tinta de preluare * Suma pe care constructorii auto au imprumutat-o in ultimele 5 luni pentru a trece peste socul pandemiei * De ce se apreciaza leul si pana la ce nivel va ajunge la sfarsitul anului * Chiar si in pandemie, Bulgaria raporteaza excedente bugetare * Harta judetelor in care s-a impus obligativitatea purtarii mastii de protectie * Coronavirusul ingroapa treptat pasapoartele de hartie.

Numeroase restrictii pentru Simona Halep! Anuntul facut de organizatorii US Open

Simona Halep a decis in ultimul moment sa se inscrie la US Open 2020, competitie care va avea loc in perioada 31 august 13 august. Romanca va astepta pana aproape de startul competitiei pentru a decide daca va face deplasarea la New York. in cazul in care nu se retrage in ultima clipa, Halep .

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Andreea Esca, mesaj transant pentru romani. Cum compara pandemia cu situatia din vremea lui Ceausescu

In urma incercarii prin care a trecut ea si familia ei, dupa ce trei dintre cei patru membri s-au imbolnavit cu noul coronavirus, fiecare confruntandu-se cu diferite stadii ale bolii, Andreea Esca a scris un editorial despre cum s-a schimbat lumea din jurul nostru de la aparitia pandemiei. Mai mult, indragita prezentatoare a impartasit cu .

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum se pot cheltui

Programul privind efectuarea de lucrari destinate cresterii eficientei energetice in locuinte unifamiliale, beneficiari persoane fizice, demarat de stat, le va permite romanilor care vor sa isi imbunatateasca locuintele din punct de vedere energetic sa acceseze fonduri in acest sens. Care este suma maxima pe care o acorda statul, precum si ce criterii trebuie sa indeplineasca .

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )