Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Playtech Playtech,
Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme .

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum se pot cheltui

Programul privind efectuarea de lucrari destinate cresterii eficientei energetice in locuinte unifamiliale, beneficiari persoane fizice, demarat de stat, le va permite romanilor care vor sa isi imbunatateasca locuintele din punct de vedere energetic sa acceseze fonduri in acest sens. Care este suma maxima pe care o acorda statul, precum si ce criterii trebuie sa indeplineasca .

Vesti bune pentru amatorii car sharing. 400 de Renault ZOE, pe strazile Bucurestiului

Compania de car sharing SPARK a stabilit un precedent pe piata locala, dupa ce a achizitionat nu mai.

Horoscop zilnic - marti, 4 august 2020: Vesti bune pentru Raci. Venitul lor va creste brusc

Ziua nu este tocmai buna pentru toate semnele zodiacale. Racii nu au noroc in dragoste, dar au noroc la bani. Vor primi bani multi, din senin, de unde se asteapta mai.

Se dau bani pentru romani: anuntul de ultima ora facut de BCR. Ce conditii trebuie indeplinite

BCR a venit cu o veste surpriza care va fi pe placul clientilor. Banca sustine ca a incheiat mai multe parteneriate cu diversi comercianti. Asta se va vedea in conturile clientilor. Vestea.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

Business report: Turismul de razbunare - inteles gresit de romani. Tarile care au impus conditii si restrictii pentru romani. Revenirea arata ca un val, cresterile vor fi urmate de scaderi. Maghiarii si austriecii fac zid impotriva BRUA

Turismul de razbunare - trendul mondial pe care romanii l-au inteles gresit * Tarile care au impus conditii si restrictii pentru romani de la 1 august * Scenariul pe care se bazeaza proprietarul BCR: Revenirea arata ca un val, cresterile vor fi urmate de scaderi * Culise: Maghiarii si austriecii fac zid impotriva BRUA, sabotand interesele Romaniei in favoarea Rusiei * Bursa din Milano devine tinta de preluare * Suma pe care constructorii auto au imprumutat-o in ultimele 5 luni pentru a trece peste socul pandemiei * De ce se apreciaza leul si pana la ce nivel va ajunge la sfarsitul anului * Chiar si in pandemie, Bulgaria raporteaza excedente bugetare * Harta judetelor in care s-a impus obligativitatea purtarii mastii de protectie * Coronavirusul ingroapa treptat pasapoartele de hartie.

Cum arata sotia lui Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani

Marcel Iures, in varsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat si in cateva filme de top la Hollywood. Cu toate acestea, sotia sa, Irina, a preferat sa fie o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )