Libnet.ro
UNICEF

23:00

eMAG a adunat cele mai mari reduceri in Outlet: ce poti cumpara

Playtech Playtech,
eMAG a adunat cele mai mari reduceri in Outlet: ce poti cumpara

EMAG are o categorie aparte cu reduceri acum. I-a zis Outlet si-a listat mai multe produse cu pret mic. Practic, cauta sa le dea repede. Am adunat cateva aici, ca sa alegi mai usor. in eMAG. continuă pe Playtech

A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Cantaretul american Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul, caruia ii datoram melodii precum Aint No Sunshine sau Lean On Me, a murit in urma unor complicatii cardiace, la varsta de 81 de ani, a anuntat vineri familia sa, potrivit AFP.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

VIDEO Cine este Siena Vuscan, romanca de 10 ani care face senzatie in China, dar si la Romanii au talent: Are cele mai mari sanse sa castige

Andra a oferit cel de-al zecelea si ultimul Golden Buzz al noului sezon Romanii au talent unei copile in varsta de 10 ani care a impresionat-o cu vocea sa.

Amenzi de patru ori mai mari, incepand de astazi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare Ce alte masuri mai pot lua autoritatile

De astazi, de la miezul noptii, a intrat in vigoare actul normativ care prevede amenzi de patru ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare emise in perioada starii de urgenta. Sanctiunile ajung la 20. 000 de lei pentru persoane fizice.

De astazi se dau amenzi mai mari pentru incalcarea ordonantelor militare. Cati bani vom scoate din buzunar daca nu respectam regulile

De la ora 00:00 a intrat in vigoare ordonanta de urgenta care prevede amenzi mai mari pentru persoanele care nu respecta regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

Surpriza eMAG la inceput de aprilie: reduceri mai mari la resigilate

Traditional, categoria de resigilate de pe eMAG are toate produsele cu pret redus. Acum e o exceptie si magazinul sporeste acele taieri de preturi. Am ales cateva produse pe care sa le alegi.

Amenzi mai mari din 3 aprilie: poti fi sanctionat cu pana la 20.000 de lei

Din 3 aprilie au crescut amenzile pentru cei care nu respecta ordonantele de limitare a deplasarii. Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a transmis cu cat pot fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )