Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Hotnews Hotnews,
 A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Cantaretul american Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul, caruia ii datoram melodii precum Aint No Sunshine sau Lean On Me, a murit in urma unor complicatii cardiace, la varsta de 81 de ani, a anuntat vineri familia sa, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

Romanii prefera divertismentul, in vreme de pandemie: Asia Express, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Ultimele audiente arata ca romanii au nevoie de portia necesara de divertisment in ciuda situatiei de criza generata de coronavirus, Asia Express inregistrand, in cea mai recenta editie, cele mai mari audiente din istoria show-ului.

A murit Goyo Benito, una dintre marile legende ale clubului Real Madrid

Goyo Benito, una dintre marile legende ale clubului Real Madrid, a murit la varsta de 73 de ani, se arata pe site-ul oficial al echipei.

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori.

Romania are cel mai bun raport pretviteza la internet din lume

Romania se situeaza pe locul 1 in lume la raportul pretviteza al conexiunii la internet, utilizatorii platind un pret infim pentru una dintre cele mai mari viteze de descarare din lume, arata un raport realizat de vouchercloud, o companie ce apartine grupului global de e-commerce Groupon.

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

Unul dintre cei mai mari operatori de cablu dispare oficial. Sute de mii de abonati devin clienti Vodafone

Vodafone si UPC Romania au incheiat oficial procesul de fuziune. Drept urmare, in urma fuziunii, UPC Romania va inceta sa mai existe ca entitate juridica, incepand de marti 31 martie, fiind absorbita de Vodafone Romania.

Cantaretul Bill Withers, cunoscut pentru piesa Aint No Sunshine, a murit la varsta de 81 de ani

Cantaretul soul Bill Withers, compozitor al unor piese ca Aint No Sunshine si Lean on Me, a murit din cauza unor complicatii cardiace la varsta de 81 de ani.

Artistul Bill Withers a murit la 81 de ani

Bill Withers, artistul din spatele celebrelor medlodii Leon on Me sau Aint No Sunshine, a murit la 81 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )