Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG a adus de Black Friday si oferte la aparate de incalzire

Playtech Playtech,
eMAG a adus de Black Friday si oferte la aparate de incalzire

EMAG a dat startul la Black Friday de la prima ora a diminetii, dar mai ai timp sa-ti cumperi cate ceva, asta daca te grabesti. Catalogul eMAG s-a lasat asteptat si anul acesta, insa are si motive. Doua milioane de produse sunt bagate sub eticheta Black Friday, ceea ce inseamna ca si preturile sunt pe []. continuă pe Playtech

eMAG de Black Friday are oferte la aparate de incalzire

EMAG a dat startul la Black Friday de la prima ora a diminetii, dar mai ai timp sa-ti cumperi cate ceva, asta daca te grabesti. Catalogul eMAG s-a lasat asteptat si anul acesta, insa are si motive. Doua milioane de produse sunt bagate sub eticheta Black Friday, ceea ce inseamna ca si preturile sunt pe [].

Cifrele ametitoare ale eMAG de Black Friday

EMAG a inceput Black Friday pe 17 noiembrie cu aproape 10 minute inainte de ora 7 dimineata. in mai putin de o ora, cifrele acestui eveniment ti s-ar putea parea incredibile pentru Romania. eMAG a promis de Black Friday reduceri de 45 de milioane de euro si se asteapta la vanzari de circa 350 de [].

Produsele surpriza de la eMAG de Black Friday te vor impresiona

Black Friday a inceput la eMAG cu putin inainte de ora 7 pe 17 noiembrie. Dincolo de tot ce ofera magazinul, ai si cateva produse surpriza. eMAG a promis de acest Black Friday o multime de surprize, printre care abonamente Digi Mobile, vouchere Tarom, dar si lingouri de aur, cum a mai facut si in [].

Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Clientii retailerului online eMAG care vor sa-si ridice produsele comandate de la un punct fix, aflat in proximitatea domiciliului sau a locului de munca, vor putea, incepand cu luna noiembrie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din 600 de oficii postale amplasate in toate judetele tarii, a anuntat miercuri Posta Romana. Operatorul postal precizeaza ca poate sustine, zilnic, livrarea a peste 15. 000 de colete, in perioada evenimentului Black Friday, incepand cu 17 noiembrie.

Oferte de Black Friday la haine si accesorii: ce reduceri s-au anuntat pentru weekend

Campania Black Friday 2017 a adus promotii si de 90% la haine si incaltaminte. Retailarii si designerii romani s-au intrecut in a le face clientilor cele mai bune oferte. Cel mai scump accesoriu vandut a fost o geanta Prada de 7. 590 lei.

Oferta eMAG de Black Friday: faci card si primesti bani

Una dintre surprizele eMAG pentru Black Friday este cardul de cumparaturi lansat impreuna cu Raiffeisen Bank si Mastercard. Iata ce-i cu el si de ce te-ar interesa. in primele patru ore si jumatate de Black Friday, cele mai multe vizite pe site-ul eMAG au fost de pe telefon. Apoi, circa 30% din clienti au platit [].

Secretul eMAG de Black Friday ca sa prinzi cele mai bune reduceri

EMAG porneste Black Friday dimineata si a spus ca are campania gandita pentru o singura zi. Livrarile incep din aceeasi zi, dar inainte sa astepti produsele trebuie sa le comanzi. eMAG a vorbit inainte de Black Friday despre aplicatia sa. Este cea pe care s-a concentrat mai mult in ultimii doi ani si a dus-o [].

Ce recorduri a stabilit eMAG de Black Friday 2017

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Iata ce ar trebui sa stii de eveniment. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Anul acesta au venit cu o multime de reduceri si mai [].

LIVE Cat a vandut eMAG de Black Friday pana la pranz

Black Friday 2017 a inceput la unii mai devreme, la altii mai tarziu. eMAG a dat startul la ora 6:51. Iata ce ar trebui sa stii de eveniment. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Anul acesta au venit cu o multime de reduceri si mai [].

BLACK FRIDAY 2017. Ziua recordurilor online la eMAG. Zeci de produse comandate in fiecare secunda

La eMAG, de Black Friday a fost ziua recordurilor in online. Peste 67% din trafic si peste 55% dintre comenzi au venit, vineri, de pe dispozitive mobile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )