Libnet.ro
UNICEF

22:00

eMAG aniverseaza 13 ani in Romania: Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi la oferta

Adevărul Adevărul,
eMAG aniverseaza 13 ani in Romania: Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi la oferta

Mai sunt aproape doua saptamani pana la Mos Craciun. Iata ce telefoane la pret redus poti obtine pentru a face un cadou frumos celor dragi. continuă pe Adevărul

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune laptopuri la reducere

EMAGimplineste astazi 13 ani, iar cu aceasta ocazie ofera reduceri la foarte multe produse. Va prezentam acum lista celor mai bune laptopuri la pret redus. Cele mai bune laptopuri la reducere sunt modele care impresioneaza atat prin specificatii, cat si prin design si software. Cu ocazia aniversarii a 13 ani de cand eMAG este in Romania, puteti beneficia de laptopuri mai ieftine de la mari producatori precum Lenovo, Acersau Dell. Daca sunteti interesati sa achizitionati un laptop performant la un pret [].

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi

EMAG are reduceri incepand de astazi pentru a aniversa cei 13 ani pe care ii implineste in Romania. Avem lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi acum. Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poti cumpara la pret mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat si la Black Friday 2014. Sunt de la LG, Samsung si Sony. Reducerile difera de la model la model. Iata-le pe cele mai bune cinci [].

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune televizoare 4K pe care sa le iei la pret redus

Reduceri la eMAG pentru cei 13 ani am vazut la telefoane si tablete, dar sunt si televizoare 4K Ultra HD foarte bune pe care sa le cumperi. Noi le-am ales pe cele mai bune. Televizoarele 4K sunt cele mai cautate in acest moment datorita detaliilor pe care sunt capabile sa le afiseze la o rezolutie ridicata. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe aceasta piata, dar nu sunt singurii producatori de luat in calcul. incep cu un televizor [].

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune tablete la pret redus

EMAG are reduceri pentru cei 13 ani pe care ii implineste in Romania. Dupa telefoane, trecem in lista tabletele la pret redus. eMAG are reduceri pentru cei 13 ani pe care ii implineste pe piata din Romania si nu puteau lipsi tabletele. Avem, astfel, de la Samsung, Apple si Asus cateva modele foarte bune de luat in seama. Iata ce poti alege astazi. Samsung Galaxy Note Pro este o tableta cu Android si cu un ecran de 12,2 inci la [].

Cifra de afaceri din industrie, in crestere: care sunt cele mai bune sectoare

Cifra de afaceri din industrie, cumulat pe piata interna cat si externa, a crescut cu 8,6% in primele zece luni din acest an, in termeni nominali, fata de aceeasi perioada din 2013, sustinuta de industria prelucratoare si cea extractiva, care au urcat.

Cum sa faci cele mai bune sarmale

MmmmmSalivam si de-abia asteptam sa ne miroasa bucataria a sarmale si cozonaci. Pana atunci o sa va ajutam cu completarea caietului cu retete. Iata una dintre ele:.

Cele mai bune 5 modalitati naturale de a creste progesteronul din organism

Progesteronul este un hormon sexual produs de ovare si glandele suprarenale. Progesteronul este extrem de important pentru sanatatea femeii si joaca un rol crucial pentru sistemul reproducator, dar si pentru.

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! .

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

Unul din cele mai controversate vaccinuri - ce recomanda OMS: NU trebuie procedat ca pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda vaccinarea fetelor, cu varsta cuprinsa intre 9 si 13 ani, impotriva HPV human papillomavirus), de doua ori, potrivit noilor norme publicate miercuri, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )