Libnet.ro
UNICEF

22:45

eMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
eMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10

EMAG anunta primele 10 produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe peste numai cateva ore. continuă pe Ziarul Bursa

eMAG a ridicat cortina! Primele 10 produse la reducere de Black Friday 2020

Primele casti TWS din lume cu anulare dinamica si inteligenta a zgomotului

Huawei Consumer Business Group Romania anunta lansarea celor mai recente casti varf de gama True Wireless Stereo TWS), HUAWEI FreeBuds Pro, pe piata din Romania. Primele casti TWS cu anulare inteligenta a zgomotului se lanseaza local la pretul recomandat de 999 lei, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

DUPA PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Productia industriala a Romaniei a scazut cu peste 12%

Productia industriala a Romaniei a scazut cu peste 12%, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata, dupa primele noua luni din 2020, fata de acelasi interval al anului anterior, conform datelor Institutului National de Statistica, publicate astazi.

Avertizare nowcasting: Cod galben de ceata in 10 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis in aceasta dimineata trei avertizari de tip cod galben de ceata, valabila pentru 10 judete din tara. Administratia Nationala de Meteorologie mentioneaza ca vizibilitatea este.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

Topul National al Firmelor 2020. Crestere cu aproape 6% a cifrei de afaceri a companiilor clasate pe primele 10 locuri

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

NEPI Rockcastle anunta ajustarea programului magazinelor din centrele comerciale

NEPI Rockcastle anunta ajustarea programului de functionare a magazinelor din toate cele 20 de centre comerciale NEPI Rockcastle, in intervalul 10:00 - 21:00, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )