Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primele casti TWS din lume cu anulare dinamica si inteligenta a zgomotului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primele casti TWS din lume cu anulare dinamica si inteligenta a zgomotului

Huawei Consumer Business Group Romania anunta lansarea celor mai recente casti varf de gama True Wireless Stereo TWS), HUAWEI FreeBuds Pro, pe piata din Romania. Primele casti TWS cu anulare inteligenta a zgomotului se lanseaza local la pretul recomandat de 999 lei, transmite un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ciuperca ravnita de toate femeile din lume. Secretul ei halucinant: ce patesc cand o miros

Se spune ca exista, in natura, multe plante care pot genera anumite stari atat femeilor, cat si barbatilor. in Hawaii exista o ciuperca, spun specialistii, care poate da femilor orgasm doar mirosind-o. Oamenii de stiinta au descoperit o ciuperca ciudata Aceasta ciuperca portocalie a fost descoperita in fluxurile recente de lava hawaiana. Specialistii au descoperit .

Posta Romana a urcat sase locuri in clasamentul celor mai bune servicii postale din lume

Posta Romana ocupa pozitia 44 intr-un raport al Uniunii Postale Universale UPU) care analizeaza serviciile postale din 170 de tari, urcand astfel sase locuri in clasament, inaintea unor tari precum Danemarca, Letonia, Islanda, transmite News. ro.

Prima fabrica din lume care stocheaza energie sub forma de aer comprimat

O echipa din Regatul Unit a inceput sa lucreze la ceea ce BBC raporteaza ca este prima unitate mondiala de stocare de energie ca aer foarte comprimat. Centrala de 50 de megawati va prelua.

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )