Libnet.ro
UNICEF

07:30

eMAG are preturi ca de chilipir la produse esentiale pentru casa

Playtech Playtech,
eMAG are preturi ca de chilipir la produse esentiale pentru casa

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. Retailerul si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa []. continuă pe Playtech

Black Friday 2017 hote. eMAG are reduceri ce-ti taie respiratia

Black Friday 2017 hote. Ziua cea mare a reducerilor este aproape, iar eMAG are reduceri uriase la o multime de electrocasnice necesare in bucatarie.

Mai mult de jumatate dintre medicamentele esentiale pentru pacientii cu TBC, dificil de procurat. 42 de organizatii nationale si internationale cer Guvernului masuri urgente pentru evitarea unei crize

42 de organizatii nationale si internationale de pacienti si cu activitate in sanatatea publica au cerut saptamana aceasta Guvernului, intr-o scrisoare deschisa, adoptarea masurilor necesare pentru a preintampina o criza a medicamentelor esentiale bolnavilor cu tuberculoza. Organizatiile semnatare atrag atentia Ministerului Sanatatii ca, dintre cele 28 de medicamente esentiale pentru pacientii cu TBC, 15 medicamente sunt raportate a avea discontinuitati sau dificultati de aprovizionare, ele nefiind procurate din fondurile Programului National de Tuberculoza.

eMAG are preturi atat de mici dupa Black Friday, incat crezi ca le-a gresit

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. eMAG si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa [].

eMAG are preturi bune de Black Friday la electrocasnice mici

Black Friday 2017 si-a facut prezenta in online la prima ora a diminetii, iar la cel mai mare retailer din Romania se vede cel mai bine acest lucru. De Black Friday, eMAG ti-a dat ocazia sa-ti faci singur unul sau mai multe cadouri, de care sa te bucuri tot anul si dupa aceea. De la [].

Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG are reduceri de vis

Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG a dat startul marilor reduceri la aparate frigorifice. De 17 noiembrie, emag. ro are reduceri la combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice, frigidere side by side sau frigidere de tip mini-bar.

Black Friday 2017 televizoare. eMAG are reduceri fabuloase

Black Friday 2017 televizoare. eMAG are reduceri foarte mari la televizoare de toate felurile. Cei care au asteptat ziua cea mare a reducerilor de la emag. ro au acum ocazia de a alege dintr-o multime de oferte tentante.

Acestea sunt alimentele esentiale pentru o viata sexuala de inalta calitate

O dieta echilibrata in nutrienti este esentiala pentru mentinerea unui pH echilibrat ceea ce duce la o viata sexuala de calitate. Nutritionista Lyndi Cohen din Australia ofera cateva sfaturi de.

Acestea sunt alimentele esentiale pentru o viata sexuala de inalta calitate

O dieta echilibrata in nutrienti este esentiala pentru mentinerea unui pH echilibrat ceea ce duce la o viata sexuala de calitate. Nutritionista Lyndi Cohen din Australia ofera cateva sfaturi de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )