Libnet.ro
UNICEF

09:30

eMAG are preturi atat de mici dupa Black Friday, incat crezi ca le-a gresit

Playtech Playtech,
eMAG are preturi atat de mici dupa Black Friday, incat crezi ca le-a gresit

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. eMAG si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa []. continuă pe Playtech

eMAG continua cu Crazy Days ofertele de dupa Black Friday: cinci produse la reducere

Black Friday 2017 s-a terminat la eMAG , dar asta nu inseamna ca retailerul online nu mai oferta reduceri. Timp de trei zile, eMAG desfasoara campania Crazy Days, cu reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse. Am selectat cinci produse care.

eMAG are preturi bune de Black Friday la electrocasnice mici

Black Friday 2017 si-a facut prezenta in online la prima ora a diminetii, iar la cel mai mare retailer din Romania se vede cel mai bine acest lucru. De Black Friday, eMAG ti-a dat ocazia sa-ti faci singur unul sau mai multe cadouri, de care sa te bucuri tot anul si dupa aceea. De la [].

eMAG are preturi ca de chilipir la produse esentiale pentru casa

Black Friday a luat sfarsit la eMAG, dar reducerile continua. Weekend-ul acesta ai Crazy Days la cel mai mare retailer din Romania si ti-am facut o lista cu electrocasnice ieftine. Retailerul si-a depasit performantele de anul trecut, Black Friday 2017 fiind un real succes. Acum, dupa 24 de ore de cumparaturi nebune, eMAG vrea sa [].

Dupa Black Friday, eMAG vine cu Crazy Days si reduceri la fel de mari

Black Friday la eMAG s-a terminat, dar la fix vine o campanie: Crazy Days. Ti-am adunat niste telefoane din ea, ca sa vezi ce reduceri prinzi. eMAG continua reducerile pentru acest weekend. De Black Friday a vandut mult, peste cat si-a propus, iar daca tu nu ti-ai cumparat nimic, poti profita de noua campanie eMAG.

eMAG iti aduce electrocasnice mari la preturi mici de Black Friday

EMAG a dat startul la Black Friday 2017 cu electrocasnice mari cu care sa-ti innoiesti sau completezi bucataria la sfarsit de toamna. eMAG este singurul retailer roman care nu a personalizat Black Friday, insa nici nu are motive sa o faca. Cele doua milioane de produse din catalogul eMAG, pe care le-a pregatit pentru evenimentul [].

Produse eMAG la preturi mici de Black Friday

Black Friday incepe la eMAG in cateva ore, in zorii zilei de 17 noiembrie, dar pana atunci avem o lista cu produse pe care sa ti le treci in cos. Site-ul eMAG va fi inactiv in curand, asa ca mai poti profita de ultimele minute sau ultimele ore in care mai poti adauga ceva in [].

eMAG continua nebunia reducerilor si dupa Black Friday, cu oferte tentante

Cu toate ca Black Friday s-a terminat azi-noapte, eMAG vine cu o noua propunere de reduceri in campania Crazy Days. Update 18:07: Pe langa dispozitivele electronice, electrocasnice si alte gadgeturi, eMAG a inclus si o gama interesanta pe zona de fashion si briccolaj cu preturi la fel de bune ca in ziua de Black [].

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele curg incontinuu

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele pe care nu trebuie sa le ratezi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )