Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG Black Friday: ghid de supravietuire si sfaturi de cumparaturi

Playtech Playtech,
eMAG Black Friday: ghid de supravietuire si sfaturi de cumparaturi

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime []. continuă pe Playtech

Asociatia Pro Consumatori: Black Friday, ghid de supravietuire pentru consumatori

Inca o traditie importata de la americani, ai putea spune. intr-adevar, Black Friday sau Vinerea Neagra, este organizata in mod traditional de retailerii americani in vinerea care urmeaza sarbatorii Zilei Recunostintei. Dincolo de acest lucru, Vinerea Neagra reprezinta un excelent prilej pentru consumatori de a profita de reducerile comerciantilor.

Produsele de lux, miza Fashion Days si eMAG de Black Friday

Reprezentantii Fashion Days sustin ca anul acesta au organizat cea mai mare campanie de Black Friday de pana acum. 1 milion de produse se afla in stoc, iar printre noutati se numara branduri de lux, de la posete Prada, la diamante si accesorii de lux. De asemenea, eMag va include in oferta de anul acesta aur, masini, motociclete, bijuterii, bilete de avion si la evenimente, abonamente Digi Mobil, servicii medicale si, in premiera, antichitati.

Black Friday 2017: de la eMAG la Altex, ce magazine prefera romanii

Black Friday 2017se afla pe buzele romanilor sau, ma rog, pe ale majoritatii. Un studiu iti arata cum reactioneaza clientii in pragul celui mai mare eveniment de shopping, pe ce se axeaza in mod special si cat vor cheltui in cele 24 de ore sau cateva zile de Black Friday de la mai toate magazinele, [].

eMAG: Reduceri masive inainte de Black Friday

Chiar daca mai e putin timp pana la Black Friday, asa nu inseamna ca eMAG nu are si acum reduceri pregatite pentru tine. Reduceri eMAG: Smartwatch Huawei W2 Huwaei Watch W2 vine cu un design sport, avand un display rotund si un inel din ceramica in jurul ecranului de 1,2 inci. Daca esti un pasionat [].

Black Friday cu oferta pentru Digi Mobil: cum platesti mai putin pentru abonament

EMAG Black Friday 2017 vine cu o oferta si la Digi Mobil. Nu e pe site-ul operatorului, ci prin retailer-ul eMAG. Iata ce primesti. Black Friday a devenit imens, daca nu era deja evident. eMAG a anuntat ca anul acesta va avea eveniment pe 17 noiembrie, a pregatit reduceri de cateva zeci de milioane de [].

Cum primesti bani de Black Friday de la eMAG

EMAG va da startul Black Fridayin cateva zile si magazinul a pregatit o oferta speciala, daca aplici pentru un card de cumparaturi. eMAG deschide portile de Black Friday cu milioane de produse reduse, intr-un total de aproximativ 40 de milioane de euro pentru reduceri. Pe 17 noiembrie poti profita de toate acestea. Si, daca te [].

Black Friday la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Va fi un Black Friday imens la eMAG, iar, ca sa fii sigur ca vei prinde produsele dorite la promotie, retailerul are cateva sfaturi pentru tine. Black Friday din 2017 se anunta a fi cel mai mare de pana acum, cel putin pentru cei de la eMAG, iar asta inseamna nu doar mai multe produse [].

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas numai 3 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro se pregateste de ziua marilor reduceri. Cei care nu vor sa astepte pana vineri pot profita de cele mai bune oferte inainte de Black Friday 2017.

Black Friday 2017 la eMAG. Lista produselor care sunt la oferta in acest an

EMAG a adunat o oferta detaliata de produse si ofera reduceri de 40 de milioane de euro pentru clienti de Black Friday, pe 17 noiembrie.

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi in oferta

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )