Libnet.ro
UNICEF

19:15

Asociatia Pro Consumatori: Black Friday, ghid de supravietuire pentru consumatori

România Liberă România Liberă,
Asociatia Pro Consumatori: Black Friday, ghid de supravietuire pentru consumatori

Inca o traditie importata de la americani, ai putea spune. intr-adevar, Black Friday sau Vinerea Neagra, este organizata in mod traditional de retailerii americani in vinerea care urmeaza sarbatorii Zilei Recunostintei. Dincolo de acest lucru, Vinerea Neagra reprezinta un excelent prilej pentru consumatori de a profita de reducerile comerciantilor. continuă pe România Liberă

eMAG Black Friday: ghid de supravietuire si sfaturi de cumparaturi

Black Friday e primul Craciun din an si cel mai bun pentru reduceri. Ca sa profiti la maximum, mai ales la eMAG, iti trebuie cateva sfaturi. eMAG a anuntat Black Friday pentru 17 noiembrie, a venit cu informatii suplimentare pe 13 noiembrie, iar acum e timpul sa iti faci ultimele pregatiri. Firesc, sunt o multime [].

Black Friday cu oferta pentru Digi Mobil: cum platesti mai putin pentru abonament

EMAG Black Friday 2017 vine cu o oferta si la Digi Mobil. Nu e pe site-ul operatorului, ci prin retailer-ul eMAG. Iata ce primesti. Black Friday a devenit imens, daca nu era deja evident. eMAG a anuntat ca anul acesta va avea eveniment pe 17 noiembrie, a pregatit reduceri de cateva zeci de milioane de [].

Reduceri de Black Friday 2017 la Vodafone - de la 25% la 100%, in cazul unor telefoane

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50%.

BLACK FRIDAY 2017. Cum a aparut Black Friday si ce semnificatie are aceasta zi

Black Friday isi are originile in Statele Unite si are loc a doua zi dupa Ziua Recunostintei. inca din 1952, aceasta zi de black friday a fost privita.

BLACK FRIDAY 2017. Adevarul despre cheltuielile de BLACK FRIDAY 2017

Societatea de credite de consum Cetelem IFN estimeaza o crestere cu 15% a vanzarilor de Black Friday, fata de editia de anul trecut, aceasta tinta fiind justificata de implementarea noului proces de.

Black Friday 2017 la FashionUP: 70.000 de produse reduse

Black Friday este cea mai buna ocazie din an pentru a cumpara produsele dorite la preturi considerabil mai accesibile. Dincolo de reducerile semnificative, gamele de articole sunt suplimentate si este o oportunitate excelenta de a achizitiona cadouri.

Black Friday: cat vor cheltui romanii pe net in 2017

Black Friday e cel mai important eveniment de comert online si offline. Pana sa vedem cifrele pentru 2017, iata cateva estimari pentru e-commerce. Black Friday genereaza cele mai mari vanzari din an, motiv pentru care magazinele online investesc mult in infrastructura. Aceeasi infrastructura, dar si renumele pe care si-l fac de Black Friday, le ajuta [].

Black Friday 2017 la eMAG. Lista produselor care sunt la oferta in acest an

EMAG a adunat o oferta detaliata de produse si ofera reduceri de 40 de milioane de euro pentru clienti de Black Friday, pe 17 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2017. Cadouri ieftine de Black Friday

Device-urile sunt numai bune de cadouri mai ales ca se apropie Black Friday. De multe ori nu putem lasa munca la birou. Asa ca daca nu putem scapa de ea, macar sa o facem cat mai usoara. Ce.

Black Friday 2017 la elefant.ro. Carti, masini si jucarii la reducere

Elefant. ro va da startul cumparaturilor de Black Friday in ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 90%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )