Libnet.ro
UNICEF

23:00

eMAG reduceri frigidere TOP 10 combine mai ieftine si cu 1.200 de lei

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri frigidere TOP 10 combine mai ieftine si cu 1.200 de lei

EMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag. ro desfasoara o ampla campanie de reduceri la aparate frigorifice de diferite tipuri. continuă pe Antena3

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei

EMAG reduceri televizoare. Magazinul emag. ro are reduceri foarte mari in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD.

MedLife preia spitalul si clinicile Polisano, operator din top 10 cele mai mari companii din sistemul medical privat din Romania

MedLife anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, unul dintre cei mai mari operatori medicali privati din Romania.

VIDEO Top 10 cele mai tari hituri rock din Ungaria ascultate in timpul comunismului de romanii din vestul tarii

Cultura muzicala din Iugoslavia si Ungaria a influentat in mare masura gustul locuitorilor din zona de vest a Romaniei in perioada regimului comunist. Cea mai celebra trupa rock ungureasca a fost Omega.

eMAG reduceri masini de spalat. TOP 10 oferte ca de Black Friday

EMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag. ro are o campanie de reduceri foarte mari la masini de spalat de la diferite branduri.

eMAG reduceri telefoane. Preturi ca de Black Friday

EMAG reduceri telefoane. Magazinul online emag. ro are reduceri in aceasta perioada la telefoane mobile de la diferite branduri.

Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Sa calatoresti in destinatii exotice poate fi chiar mai ieftin decat in unele tari din Europa. Iata asadar care sunt unele dintre cele mai ieftine si sigure destinatii exotice, in care poti sa ai o vacanta de doua saptamani fara sa platesti o avere.

eMAG: Reduceri la televizoare cu rezolutie Full HD

Daca vrei un televizor cu rezolutie Full HD pentru acasa, dar nu vrei sa cheltui prea mult, ai la dispozitie cateva reduceri eMAG dintre care poti alege un model potrivit. eMAG: Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5200 Televizorul Samsung 48J5200 vine cu o diagonala generoasa, de 121 de centimetri, dar si cu o rezolutie [].

Top 10 bancuri cu soacre. De ce arunca ginerele cartea Cum sa traim pana la 140 de ani

Iubite sau blamate, soacrele au reprezentat mereu un tema generoasa pentru amatorii de bancuri. Iata o selectie a celor mai reusite astfel de glume.

VIDEO Cele mai tari trupe rock din Ungaria ascultate in timpul comunismului de romanii din vestul tarii

Cultura muzicala din Iugoslavia si Ungaria a influentat in mare masura gustul locuitorilor din zona de vest a Romaniei in perioada regimului comunist. Cea mai cunoscuta trupa rock ungureasca a fost Omega.

Dragostea i-a pus capac! Cine este jucatoarea de tenis de Top 10 WTA care a bifat a zecea infrangere la rand, dupa ce s-a indragostit de un coleg din ATP

Clasamentul tenisului feminin demonstreaza inca o data ca aceasta ierarhie nu reflecta intotdeauna valoare si forma jucatoarelor din WTA.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )