Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Sa calatoresti in destinatii exotice poate fi chiar mai ieftin decat in unele tari din Europa. Iata asadar care sunt unele dintre cele mai ieftine si sigure destinatii exotice, in care poti sa ai o vacanta de doua saptamani fara sa platesti o avere. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Vizitele periodice la medic, atentia acordata propriului organism si cunoasterea istoricului familial te ajuta sa depistezi din timp posibilele afectiuni. Iata care sunt cele mai tacute dintre acestea!.

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea.

Cele mai bune filme de dragoste pe care sa le vezi macar o data-n viata

Filmele de dragoste nu se vor demoda niciodata si asta pentru ca mereu vor exista oameni, mai mult sau mai putin, romantici, doritori de iubire traita ca-n filme. Ca fata, am crescut cu povesti despre printi si printese, despre alesul care vine pe cal alb, despre dragostea care trece dincolo de fiinta si care e [].

Cele mai scumpe cadouri oferite si primite in familia Kardashian

Membrii familiei Kardashian sunt renumiti pentru stilul lor de viata extravagant. Iata, spre exemplu, cele mai scumpe cadouri oferite sau primite de membrii celei mai faimoase familii din lume.

VIDEO Cum se antreneaza cele mai tari trupe de elita

Un post de televiziune arab a facut o lista cu cele mai dure antrenamente ale celor mai tari trupe de elita si le-a postat pe site-ul sau.

INFOGRAFIC Cele mai cumparate soft-uri in online si la ce preturi

Solutiile software pe baza de abonament se mentin pe o panta ascendenta in totalul vanzarilor globale, arata raportul Tendinte din Comertul Digital cu Software Servicii Online pentru 2017. Iata cum a evoluat vanzarea de software in acest an, in online, cele mai cautate soft-uri si principalele tendinte din piata.

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon [].

Ce trebuie sa faci pentru a nu se inmuia varza murata. Cele mai bune sfaturi

Traditionala varza murata este una dintre delicatesele pregatite toamna de gospodine si poate fi folosita pentru o multime de preparate, de la sarmale, la diverse salate. Afla cele mai bune ponturi pentru ca gustul ei sa iasa desavarsit.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

De la ce banci poti lua acum cele mai avantajoase credite ipotecare

Cele mai avantajoase cinci credite ipotecare, bazate pe un calcul la un imprumut de 225. 000 lei pe 30 ani, sunt acordate in prezent de CEC Bank, Garanti Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank si BCR, rata lunara.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )