Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT

Adevărul Adevărul,
Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, sustine ca a primit informatii conform carora ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT. continuă pe Adevărul

Emanuel Ungureanu vine cu noi informatii despre cazul medicului Mihai Lucan: De ce il acuza si cum functiona sistemul de protectie din jurul acestuia (VIDEO)

Deputatul Emanuel Ungureanu, principalul denuntator impotriva medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la Cluj. intr-o interventie pentru B1TV, aceasta a povestit ce.

Bodog, dupa ce a fost audiat in dosarul medicului Mihai Lucan: Am fost citat ca martor. Voi sprijini, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris, vineri, peFacebook, dupa ce joi a fost audiat de catre DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a dat declaratii in calitate de martor si ca a raspuns favorabil demersurilor justitiei, continuand sa faca acelasi lucru de cate ori este solicitat. Acesta a subliniat ca va spirijini, in masura competentelor, aflarea adevarului.

Arsinel, despre acuzatiile aduse medicului Mihai Lucan: Nu cunosc, nu afirm nimic. Intamplarea face ca am un nume care rezoneaza si jigodiile profita de asta

Actorul Alexandru Arsinel sustine ca nu cunoaste nimic despre acuzatiile aduse medicului Mihai Lucan, afirmand ca se profita de notorietatea sa de persoana publica. Arsinel spune ca nu a contat numele sau in prioritatea transplantului, ci starea grava de sanatate, adaugand ca aprinde lumanari la biserica pentru doctorul Lucan, care l-a salvat, noteaza News. ro.

Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, potrivit Agerpres .

Vlad Voiculescu, DEZVALUIRI INCENDIARE in dosarul medicului Mihai Lucan

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar relatia cu ministrul Florian Bodog era una privilegiata. Mai mult, Voiculescu spune ca rdqu.

Fiul si ginerele medicului Mihai Lucan audiati la DIICOT

Ciprian Valerian Lucan si Mihai Sabin Magureanu, fiul, respectiv ginerele profesorului Mihai Lucan au fost audiati de procurorii DIICOT, astazi, timp de peste patru ore.

Noi acuzatii la adresa medicului Mihai Lucan. Ce a patit o familie operata de renumitul chirurg

Sotii Simona si Andrei Marian au fost operati de Mihai Lucan. Ambele interventii chirugicale ar fi fost urmate de complicatii, iar cei doi soti sustin ca vina i-ar apartine lui Mihai Lucan. in.

Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde trebuia sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Procurorii ar putea emite mandat de aducere

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres.

UPDATE Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan / Boc: Nu am primit nicio citatie

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres. 18 Nu am primit nici o citatie din partea DIICOT, a declarat Emil Boc, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Cluj-Napoca.

Emanuel Ungureanu, mesaj pentru Arsinel: 'Are un tupeu absolut incredibil'

Emanuel Ungureanu, deputatul care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, l-a criticat dur intr-o postare pe Facebook pe Alexandru Arsinel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )