Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Bodog, dupa ce a fost audiat in dosarul medicului Mihai Lucan: Am fost citat ca martor. Voi sprijini, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris, vineri, peFacebook, dupa ce joi a fost audiat de catre DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a dat declaratii in calitate de martor si ca a raspuns favorabil demersurilor justitiei, continuand sa faca acelasi lucru de cate ori este solicitat. Acesta a subliniat ca va spirijini, in masura competentelor, aflarea adevarului.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat azi-noapte la DIICOT in dosarul Lucan. Cine l-a denuntat pe ministru

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati joi la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan, insa cei doi nu s-au prezentat deoarece citatiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora sa fie reprogramata. insa ministrul Bodog a fost in final audiat in noaptea de joi spre vineri.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat in MIEZ DE NOAPTE la DIICOT in dosarul Lucan

Audieri in miez de noapte! Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in noaptea de joi spre vineri la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Bodog si Emil Boc fusesera citati.

Vlad Voiculescu, DEZVALUIRI INCENDIARE in dosarul medicului Mihai Lucan

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar relatia cu ministrul Florian Bodog era una privilegiata. Mai mult, Voiculescu spune ca rdqu.

Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde trebuia sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Procurorii ar putea emite mandat de aducere

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres.

UPDATE Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan / Boc: Nu am primit nicio citatie

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres. 18 Nu am primit nici o citatie din partea DIICOT, a declarat Emil Boc, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Cluj-Napoca.

Ministrul Florian Bodog: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sale vin doar ca sa mai adauge un cui la sicriul transplantului din Romania

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca deputatul Emanuel Ungureanu bate campii atunci cand il acuza ca a aranjat un control la Institutul de Transplant si sustine ca afirmatiile acestuia vin doar ca sa mai adauge un cui la sicriul transplantului din Romania, scrie News. ro.

Emil Boc, citat la DIICOT in dosarul chirurgului Mihai Lucan. Ce politicieni mai sunt asteptati la Parchet

Fostul premier, Emil Boc, nu s-a prezentat inca la DIICOT, unde a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul in care chirurgului Mihai Lucan este acuzat de delapidarea Institutului Renal de la Cluj-Napoca. El ar putea sa fie adus cu mandat. in acelasi dosar vor fi audiati ca martori si ministrul Florian Bodog, dar si fostul demnitar Vasile Dancu.

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat joi noapte la DIICOT in dosarul Lucan

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat de procuroriin noaptea de joi spre vineri. Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati.

Emanuel Ungureanu: Mihai Lucan a fost ajutat de Florian Bodog, Emil Boc, Gheorghe Funar. Descoperim o tara coordonata de retele mafiote care cuprind medici, procurori, judecatori, oameni din SRI

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, a declarat miercuri ca a depus in urma cu cateva luni o plangere impotriva primarului de Cluj, Emil Boc, pentru un presupus ajutor dat medicului Mihai Lucan. Ungureanu a mai spus ca a dat astazi la DIICOT informatii despre modul in care Lucan era ajutat de actualul ministru Florian Bodog, de politicieni, procurori, judecatori, medici si oameni din SRI.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )