Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Playtech Playtech,
Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe . continuă pe Playtech

Ultimele imagini cu Emi Pian in viata. Momentul in care liderul Duduienilor a ajuns la spital

Ultimele imagini cu Emi Pian in viata, interlopul ucis noaptea trecuta in Capitala, au fost difuzate in exclusivitate, la Antena 3. Sunt imagini de la Spitalul Universitar, acolo unde barbatul a fost dus imediat dupa ce a fost injunghiat, iar in clipul video se vede agitatia de pe holurile unitatii medicale.

Pistoale, sabii, cutite si bate de baseball gasite in timpul raziilor din Bucuresti, dupa moartea lui Emi Pian

Aproximativ 100 de politisti si jandarmi au efectuat, in aceasta noapte, razii in mai multe zone din Bucuresti pentru a preintampina anumite scandaluri ce ar fi putut izbucni dupa ce interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorat de un rival.

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Singurele imagini cu Emi Pian si Napi Ciprian, impreuna, la acelasi eveniment. Ce facea liderul Duduienilor, in timp ce canta Florin Salam

Emi Pian si calaul sau, Napi, au petrecut de multe ori impreuna, chiar la aceeasi masa. Cei doi se invarteau in aceleasi cercuri interlope, asa ca se vedeau destul de des, mai ales la lautari, amandoi fiind pasionati de muzica si voie buna. Emi Pian a petrecut de multe ori alaturi de calaul sau, Napi .

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legatura cu Florin Salam si Jador

Lumea interlopa este in stare de soc, dupa ce unul dintre cei mai temuti lideri ai sai a fost ucis in aceasta dimineata. Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost executat pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti de un cunoscut al sau.

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

EXCLUSIV Unde se afla acum criminalul lui Emi Pian. Toti il credeau la politie, dar adevarul este cu totul altul. De ce s-a tinut secret

Despre interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, s-a spus ca ar fi la politie, acolo unde da declaratii. in realitate, acesta este internat la un Spitalul din Capitala, iar starea sa este una precara. Impact. ro va prezinta informatii in exclusivitate. S-a aflat unde este Ciprian Napy! S-a auzit ca este .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )