Libnet.ro
UNICEF

12:00

Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Cluj

Adevărul Adevărul,
Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Cluj

Candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale a fost validata de Colegiul Director Judetean al Partidului National Liberal Cluj. continuă pe Adevărul

Surse: Primarul Iasului, Mihai Chirica - fost PSD, va candida din partea PNL la urmatoarele alegeri

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, va candida din partea PNL la urmatoarele alegeri locale, sustin surse din interiorul PNL. Decizia a fost luata la Bucuresti.

Mihai Chirica a confirmat candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Mihai Chirica a confirmat, miercuri, ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ce anterior au aparut informatii pe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru primaria Iasi cu actualul primar. Insa, in comunicatul de presa, edilul.

Mihai Chirica, fost PSD, va candida din partea PNL la urmatoarele alegeri - SURSE

Surpriza pe scena politica. Primarul din Iasi, actual PSD, va candida din partea PNL la urmatoarele alegeri locale, spun surse din randurile liberalilor. Decizia a fost luata la Bucuresti.

COSETTE CHICHIRAU, DESPRE CANDIDATURA LUI CHIRICA LA PRIMARIA IASI DIN PARTEA PNL: PNL si PSD sunt in stare de orice doar pentru interesele lor de clica

Liderul USR Iasi, deputatul Cosette Chichirau, sustine, ca decizia sustinerii lui Mihai Chirica de catre PNL la Primaria Iasi este in contradictie totala cu pozitia critica a liberalilor din ultimii ani la adresa edilului iesean.

Emil Boc intra din nou in cursa electorala pentru Primaria Cluj-Napoca: Candidatura sa, validata de PNL

Emil Boc va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. PNL Cluj a validat, in sedinta de vineri, candidatura actualului edil, potrivit presei locale. Astfel, Boc va intra in cursa.

Primarul Iasului, Mihai Chirica: Drumul meu politic va continua alaturi de presedintele Iohannis

Primarul Iasului, Mihai Chirica,va candida la alegerile locale din partea Partidului National Liberal. Exclus din PSD pe fondul tensiunilor pe care le-a avut cu Liviu Dragnea, Chirica a transmis, miercuri,.

Alegeri locale 2020. Emil Boc, validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Alegeri locale 2020. Actualul primar al Clujului, Emil Boc, a fost validat de PNL pentru a candida la un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca.

Emil Boc a fost validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Colegiul Director Judetean al PNL Cluj a validat ieri candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca in cadrul alegerilor locale din acest an. Nu am nicio emotie in privinta sa, deoarece faptele vorbesc, a afirmat presedintele PNL Cluj Daniel Buda.

Mihai Chirica confirma candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, confirma ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ceanterior au aparut informatiipe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru Primaria Iasi cu actualul primar.

Lovitura grea pentru Andreea Antonescu! Ce veste a primit din partea sotului

Cunoscuta cantatreata Andreea Antonescu a sunat seara trecuta la 112. Aceasta le-a transmis politistilor ca este sechestrata de iubitul ei intr-un apartament din Iasi. Ce spune sotul solistei despre alarma falsa la 112? Ce vestea i-a dat acesta? Andreea Antonescu, amendata dupa un apel fals la 112 Andreea Antonescu a socat pe toata lumea cu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )