Libnet.ro
UNICEF

11:30

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Boc, cel mai pregatit sa fie presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile prezidentiale din toamna.

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni.

Faze Tari: Cel mai smecher locatar din Romania. Si-a construit balcon intr-un bloc fara balcoane; Vrei cazare pe viata in Vama Veche? Trebuie sa-ti tatuezi numele campingului; O fantezie erotica a bagat-o in spital. Ce i s-a intamplat unei tinere in timp

Sunt super-sobolani. Deratizatorii din Liverpool sunt in razboi cu sobolanii uriasi, hraniti cu fast-food. Specialistii in deratizare din Liverpool sustin ca sobolanii din oras ating dimensiunile unei pisici. Site-ul unde strainii doneaza bani pentru ca femeile sa isi puna implanturi de silicon. Pe site-ul MyFreeImplants. com strainii cu dare de mana doneaza bani pentru implanturile de silicon ale tinerelor nemultumite de felul in care arata.

inotatorul Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, revine in competitie

Inotatorul american Michael Phelps revine in competitie la 24 aprilie, a anuntat federatia americana. Cvadruplul campion olimpic de la Londra revenise in programul antidoping american in noiembrie 2013,.

Basescu crede ca Emil Boc are experienta necesara pentru a candida la prezidentiale din partea dreptei

Emil Boc are experienta necesara pentru a fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale, a declarat, marti seara, presedintele TraianBasescu. Dupa europarlamentare, trebuie sa stabileasca ca doar.

Primarul Emil Boc i-a interzis unui clujean sa mai plimbe copiii in parc cu o trasura trasa de un ponei

Primarul Emil Boc i-a interzis unui clujean sa mai plimbe copiii cu o trasura trasa de un ponei, prin Parcul Central, pe motiv ca poate strica spatiul verde. Barbatul nu intelege decizia din moment ce face asta.

Primarul Emil Boc i-a interzis unui clujean sa mai plimbe copiii in parc cu o trasura trasa de un ponei

Primarul Emil Boc i-a interzis unui clujean sa mai plimbe copiii cu o trasura trasa de un ponei, prin Parcul Central, pe motiv ca poate strica spatiul verde. Barbatul nu intelege decizia din moment ce face asta.

Catalin Predoiu: Sustinem orice masura de opozitie contra Guvernului Ponta, chiar daca vine din partea PNL

PDL sustine orice masura de opozitie contra Guvernului Ponta, chiar daca vine din partea PNL, a declarat luni prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, aratand ca daca va fi o motiune de cenzura democrat-liberalii o vor sprijini, transmite Mediafax.

Piramida cu rachete. Cum planuiau americanii sa riposteze in cazul unui atac nuclear din partea sovieticilor

O piramida din Dakota de Nord avea rolul de a intercepta si a elimina orice amenintare nucleara din partea Uniunii Sovietice, scrie Daily Mail. Piramida americana se afla in Complexul de Aparare Stanley R.

Traian Basescu, despre prezidentiale: As opta pentru Geoana ca si candidat PSD, iar Iohannis din partea PNL

Presedintele Traian Basescu opteaza ca si candidat la prezidentiale din partea PSD pentru Mircea Geoana, aratand ca si Klaus Iohannis ar fi o solutie pentru liberali. intrebat pentru cine ar opta intre Vict.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )