Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Hotnews Hotnews,
 Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni. continuă pe Hotnews

SUA avertizeaza Rusia cu consecinte suplimentare, daca tensiunile din Ucraina se intensifica

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avertizat, sambata, ca Rusia risca sa fie nevoita sa faca fata unor consecinte suplimentare daca tensiunile din estul Ucrainei se vor intensifica si daca.

Sondaj CSOP privind situatia din Ucraina: 54% dintre romani cred ca Romania beneficiaza de protectie sporita, in calitate de membru NATO

54% dintre romani considera ca tara noastra beneficiaza de protectie sporita in calitate de membru NATO, in contextul conflictului din Ucraina, arata un studiu realizat de CSOP, ce a avut ca tema situatia din Ucraina. Sondajul mai arata, pe de alta parte, ca, desi a existat o comunicare larga pe marginea situatiei din Ucraina, aproape jumatate dintre cei chestionati nu se considera suficient de informati cu privire la acest subiect. Categoriile care au un grad de informare scazut sunt persoanele sub 35 ani si cele din mediul rural.

UE ar putea adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, in cazul in care situatia din Ucraina se va agrava

UE ar putea adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei daca se va agrava situatia din Ucraina, a anuntat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius. Acesta a anuntat astfel ca sefii de stat si de guvern se vor int.

VIDEO Serviciul de informatii din Ucraina a facut publica pe Youtube o presupusa convorbire telefonica dintre sabotorii rusi si conducerea lor

Serviciul de informatii din Ucraina SSU) a postat pe Youtube o presupusa convorbire telefonica dintre cativa sabotori rusi din Slovyansk si cei care ii coordoneaza, scrie agentia Unian, citata de site-ul moldovean Publika. Din convorbire reiese ca un activist pro-rus din Slovyansk discuta cu un cetatean rus, care i-ar da indicatii.

Corlatean, la reuniunea Consiliul Afaceri Externe, despre situatia din Ucraina

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va participa astazi, in Luxemburg, la reuniunea ministrilor de externe din statele membre ale UE, unde discutiile vor viza situatia din Ucraina si cea din Siria, potrivit unui comunicat publicat de ministerul de resort.

Obama avertizeaza ca o escaladare a situatiei din Ucraina va duce la noi sanctiuni impotriva Moscovei

Presedintele american Barack Obama a avertizat cu noi sanctiuni impotriva puterii de la Moscova in cazul in care situatia din Ucraina va escalada. Liderul de la Casa Alba a sustinut ca SUA si UE trebuie sa.

Criza din Ucraina: NATO avertizeaza Moscova impotriva oricarei ingerinte militare/ UE face apel la Kiev sa dea dovada de retinere in operatiunile sale de securitate

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a cerut duminica Rusiei sa-si inceteze actiunile de destabilizare in Ucraina si a avertizat impotriva oricarei ingerinte militare. Si Uniunea Europeana a somat duminica Rusia sa inceteze orice tentative de destabilizare in Ucraina si a invitat autoritatile ucrainene sa continue sa dea dovada de retinere in operatiunile declansate pentru restabilirea autoritatii lor, transmite AFP.

Criza din Ucraina: Casa Alba confirma ca seful CIA s-a aflat la Kiev in weekend

Casa Alba a avertizat luni ca Rusia va suferi si mai multe costuri pentru interventiile sale in Ucraina si a confirmat ca directorul Agentiei americane de informatii CIA), John Brennan, s-a aflat la Kiev in weekend, transmite Reuters.

Criza din Ucraina: UE a convenit extinderea sanctiunilor impotriva Rusiei

Ministrii de Externe ai Uniunii Europene au cazut de acord, luni, sa extinda sanctiunile impotriva Rusiei, in urma actiunilor acesteia in Ucraina, prin adaugarea mai multor persoane pe lista celor vizate de blocarea conturilor si interzicerea vizelor, a anuntat seful diplomatiei britanice, William Hague, citat de Reuters.

Pretul paladiului, la cote maxime din cauza tensiunilor din Ucraina

Pretul paladiului, metal indispensabil in industria auto, a crescut luni la cel mai ridicat nivel dupa 2011, din cauza temerilor ca livrarile din Rusia ar putea fi restrictionate din cauza escaladarii tensiunilor din Ucraina, transmite Bloomberg,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )