Libnet.ro
UNICEF

19:45

Emil Boc este noul primar al Clujului, cu un scor de aproape 70%

B1 B1,
Emil Boc este noul primar al Clujului, cu un scor de aproape 70%

Actualul edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ramane primar, dupa ce a castigat detasat alegerile locale din acest an. Boc a obtinut 69,1% din voturi, potrivit estimarilor IRES de la ora 20:00. continuă pe B1

Alegeri locale 2016 Cluj. Emil Boc conduce in sondaje Primaria Clujului. Rezultate partiale: 69,1%

Potrivit exit-poll-ului IRES, Emil Boc a castigat inca un mandat de primar al Clujului, al patrulea, cu 69,1%. Acesta a candidat din partea PNL, nu are niciun dosar penal si sondajele dinaintea alegerilor il aratau victorios. Un sondaj cerut de Digi Tv si prezentat pe 26 mai il plasa pe Emil Boc in fruntea Primariei Cluj pentru alti patru ani cu un procent de 42%. Urmatorul era Octavian Buzoianu, candidatul sustinut de PSD, PNTCD si ALDE, cu 17%.

PSD castiga Braila: Marian Dragomir este noul primar

Primaria Brailei a fost castigata de Marian Dragomir de la PSD, potrivit presei locale. Acesta a obtinut 40% din voturi, fata de 20% cat a castigat Catalin Boboc, de la.

Cine este noul primar al Capitalei - rezultatele sondajelor de opinie

Gabriela Firea a reusit sa obtina cele mai multe din voturile bucurestenilor. Consultati tabelul pentru a vedea rezultatele sondajelor de opinie: .

EXIT-POLL SECTORUL 4. Daniel Baluta este noul primar in Sectorul 4 al Capitalei

Aproximativ 9 milioane de romani au iesit duminica la vot si au votat in cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezenta la vot inBUCURESTI a fost cea mai slaba la nivel.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

Emil Boc a castigat primaria Clujului

Emil Boc a castigat din nou primaria Clujului, fiind cotat de exit-poll-ul IRES comandat de Digi 24 cu 69,1% din voturi.

Adrian Dobre, noul primar al orasului Ploiesti

Liberalul Adrian Dobre este noul primar al Ploiestiului, conform unor surse myploiesti. ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu. Adrian Dobre are 40 de.

EXIT-POLL CONSTANTA. Decebal Fagadau este noul primar

Milioane de romani au iesit duminica la vot, iar acum asteapta rezultatele de la BEC pentru a aflat care este primarul localitatii in care locuiesc pentru urmatorii patru.

EXIT-POLL Cluj-Napoca, ora 14:30: EMIL BOC conduce detasat si, cel mai probabil, isi va pastra functia de primar

In Cluj-Napoca, batalia electorala pare castigata detasat de actualul primar, Emil Boc. Potrivit datelor exit-poll de la ora 14:30, Boc este primul in preferintele alegatorilor, cu.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc a votat la Cluj: Respect toti candidatii

Primarul Clujului, Emil Boc a venit, duminica dimineata sa voteze . Emil Boc spune ca el respecta toti candidatii si ca ii asteapta pe toti cetatenii Clujului sa vina sa voteze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )