Libnet.ro
UNICEF

19:15

PSD castiga Braila: Marian Dragomir este noul primar

B1 B1,
PSD castiga Braila: Marian Dragomir este noul primar

Primaria Brailei a fost castigata de Marian Dragomir de la PSD, potrivit presei locale. Acesta a obtinut 40% din voturi, fata de 20% cat a castigat Catalin Boboc, de la. continuă pe B1

Emil Boc este noul primar al Clujului, cu un scor de aproape 70%

Actualul edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ramane primar, dupa ce a castigat detasat alegerile locale din acest an. Boc a obtinut 69,1% din voturi, potrivit estimarilor IRES de la ora 20:00.

Cine este noul primar al Capitalei - rezultatele sondajelor de opinie

Gabriela Firea a reusit sa obtina cele mai multe din voturile bucurestenilor. Consultati tabelul pentru a vedea rezultatele sondajelor de opinie: .

EXIT-POLL SECTORUL 4. Daniel Baluta este noul primar in Sectorul 4 al Capitalei

Aproximativ 9 milioane de romani au iesit duminica la vot si au votat in cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezenta la vot inBUCURESTI a fost cea mai slaba la nivel.

Adrian Dobre, noul primar al orasului Ploiesti

Liberalul Adrian Dobre este noul primar al Ploiestiului, conform unor surse myploiesti. ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu. Adrian Dobre are 40 de.

EXIT-POLL CONSTANTA. Decebal Fagadau este noul primar

Milioane de romani au iesit duminica la vot, iar acum asteapta rezultatele de la BEC pentru a aflat care este primarul localitatii in care locuiesc pentru urmatorii patru.

Sondaje IRES: PSD castiga trei sectoare in Capitala, PER si PDS cate unul, iar un independent este favorit in Sectorul 6

Mai multe sondaje IRES efectuate in sectoarele Capitalei de care IRES, la comanda Digi24, arata ca trei primari de sector - Robert Negoita, Daniel Baluta si Marian Vanghelie - ar putea obtine un nou mandat, in timp ce un independent are sanse sa devina edil in Sectorul 6.

Alegeri locale 2016 Constantin Toma (PSD) ar fi noul primar al Buzaului, potrivit numaratoarei paralele a PSD

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau, potrivit numaratorii paralele desfasurata de social-democrati, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din sectiile de votare din oras, informeaza Agerpres.

Constantin Toma (PSD), noul primar al Buzaului

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau. Cel putin asa spun social-democratii. Conformnumaratorii paralele a partidului, care.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD ia Primaria Iasi

Mihai Chirica, candidatul PSD, este noul primar al Iasiului. Astfel, potrivit unor estimari PSD si PNL Chirica ar fi obtinut intre 45% si 50% din voturi. Cifre asemanatoare sunt oferite de o estimare Avangarde, care il situeaza pe Chirica pe primul loc cu 52%.

Iasiul ajunge pe mana PSD: Mihai Chirica pare sa fi castigat detasat alegerile

Potrivit mai multor surse locale, Mihai Chirica de la PSD este noul primar al Iasiului. Astfel, potrivit unor estimari PSD si PNL Chirica ar fi obtinut intre 45% si 50% din voturi. Cifre asemanatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )