Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emil Boc si-a depus candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca. Ar fi al cincilea mandat

Adevărul Adevărul,
Emil Boc si-a depus candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca. Ar fi al cincilea mandat

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Din 2004 si pana in prezent, Boc s-a aflat la carma orasului cu o pauza de doar doi ani, timp in care a condus Romania de la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc si-a depus vineri candidatura din partea PNL pentru un nou mandat de primar al orasului Cluj-Napoca, anunta Mediafax.

Ioana Constantin si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 1: Mai putine taxe si impozite, mai multa transparenta

Ioana Constantin este primul lider al PMP care isi depune candidatura pentru primaria unui sector. Constantin va candida pentru Primaria Sectorului 1, acolo unde promite ca urmareste sa diminueze numarul taxe si impozite.

Primarul din Cluj-Napoca lauda viziunea Guvernului pentru rectificarea bugetara. Emil Boc: Cand administrezi bugetul tarii, nu poti fi populist si nu poti sa vorbesti decat cu acoperire in cifre (VIDEO)

Cand administrezi bugetul tarii, nu ai voie sa fii populist si nu trebuie sa vorbesti decat cu acoperire in cifre, a subliniat Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, care a laudat viziunea Guvernului pentru.

Ioana Constantin e candidatul PMP la Primaria Sectorului 1: Mai putine taxe, mai multa transparenta, mai mult verde, mai putina poluare

Ioana Constantin si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 1. Aceasta a precizat ca obiectul PMP, implicit al echipei sale, este de a face din acest sector Capitala Capitalei Romaniei. Profesorul Catalin Av.

FOTO Clujul are cel mai modern cimitir-parc din Romania. Cum lauda Emil Boc investitia de 11 milioane de euro

Campania de imagine a primarului Emil Boc este dusa uneori in derizoriu. Despre cel mai nou cimitir din oras, primarul scrie pe Facebook ca ar fi cel mai modern cimitir-parc din Romania.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

VIDEO INTERVIU Simona Spataru, candidatul USR-PLUS, sustinut de PNL, pentru Primaria Sectorului 4: Vrem sa dezvoltam in zona platformei IMGB un parc de investitii Sudul Capitalei trebuie sa fie ca nordul

Simona Spataru, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 4, isi propune ca sudul Bucurestiului sa fie la fel de dezvoltat ca nordul si ca cei care lucreaza acum in birourile din Pipera sa-si gaseasca noile locuri de munca in sud. Simona Spataru a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre problema Politiei Locale in Sectorul 4, despre reabilitarea blocurilor, care a ramas restanta in mandatul actualului primar, despre situatia burselor in sector, dar si despre lipsa creselor si a gradinitelor. Exista fonduri pentru crearea unei infrastructuri de crese si gradinite noi in sectorul 4 si pot fi obtinute inclusiv pe fonduri europene, a explicat candidatul USR-PLUS la Primaria Sectorului 4.

ALEGERI LOCALE 2020 |Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, candidatul PNL pentru primaria Focsani

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, va fi candidatul sustinut de PNL pentru primaria Focsani, dupa ce negocierile cu USR-PLUS pentru o alianta la municipiu nu s-au concretizat. Acesta a mai candidat pentru.

ALEGERI LOCALE 2020 |Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, candidatul PNL pentru primaria Focsani

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, va fi candidatul sustinut de PNL pentru primaria Focsani, dupa ce negocierile cu USR-PLUS pentru o alianta la municipiu nu s-au concretizat. Acesta a mai candidat pentru.

Ministrul Ion Stefan, candidatul PNL pentru primaria Focsani

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, va fi candidatul sustinut de PNL pentru primaria Focsani, dupa ce negocierile cu USR-PLUS pentru o alianta la municipiu nu s-au concretizat, a declarat miercuri, pentru Agerpres, presedintele PNL Vrancea, Catalin Toma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )