Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

B1 B1,
Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un. continuă pe B1

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

Nicusor Dan: Lupta principala se va da intre mine si Gabriela Firea. Mi-as fi dorit ca alianta anti-PSD pentru Capitala sa fie facuta de patru partide (VIDEO)

Nicusor Dan este de parere ca principala lupta pentru Primaria Capitalei se va da intre el si Gabriela Firea, primarul in exercitiu. in direct pe B1 TV, vineri seara, la Buna, Romania! cu Razvan.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e PSD, prin reprezentantii ei a fost implicata in cazul 10 August Sunt convins ca sustinatorii PMP vor da un vot util in aceste alegeri

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, si-a exprimat convingerea ca electoratul PMP din Bucuresti va da un vot util la alegeri, chiar si in contextul in care partidul pe care ei il sustin.

Nicusor Dan, despre proiectele administratiei PSD pentru bucuresteni: Blocuri lipide de parcul natural Vacaresti, constructii pe spatiile verzi, pe malurile lacurilor si la 15 metri de calea ferata (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca intrarea in faliment a Primariei Capitalei era inevitabila de vreme ce administratia condusa de Gabriela Firea a prevazut venituri.

Nicusor Dan: Stiu ca sustinatorii PMP doresc ca Firea si administratia PSD din Bucuresti sa plece. Sunt convins ca ei vor da un vot util in aceasta lupta

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD.

Gabriela Firea da Patriarhiei Romane un teren, gratuit. Ce se va construi pe el

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ofera gratuit un teren Bisericii Romane, intr-o zona selecta a Bucurestiului. Terenul este oferit gratuit pentru o perioada de 49 de ani, insa Primaria Capitalei are mai multe conditii. Gabriela Firea ofera un teren gratuit Bisericii Romane pe malul lacului Baneasa Gabriela Firea vrea sa ofere Patriarhiei Romane un .

Ana Ciceala, despre proiectul propus de Gabriela Firea pentru stimularea donarii de plasma: Este o noua ilegalitate propusa de primarul general

Liderul consilierilor municipali USR, Ana Ciceala, a afirmat ca proiectul propus de primarul Gabriela Firea pentru stimularea financiara a celor care vor dona plasma pentru pacientii Covid-19, este o noua ilegalitate. Ciceala a spus ca legislatia interzice acordarea unei remuneratii pentru donarea de sange si sau a altor componente sanguine. Ea a mentionat ca pentru Gabriela Firea totul se tranzactioneaza contra unor sume de bani.

Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Ajunsa in fotoliul de primar al municipiului Bucuresti in vara lui 2016, Gabriela Firea are un salariu la care alti romani doar viseaza. in plus, remuneratia ei a tot crescut in ultimii ani. Spre exemplu, in anul 2018, coalitia PSD-ALDE a decis ca primarii iti pot mari singuri salariile si le pot stabili si pe .

GABRIELA FIREA: Duminica depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca duminica vor fi depuse candidaturile social-democratilor pentru Primaria Bucuresti, primariile de sector si Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi facute declaratii, iar acolo va fi prezent si fostul premier Sorin Grindeanu.

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )