Libnet.ro
UNICEF

11:30

Emil Boc: Am votat cu cei care au modernizat Clujul. Discutam de luni incolo, sa vedem ce se intampla

B1 B1,
Emil Boc: Am votat cu cei care au modernizat Clujul. Discutam de luni incolo, sa vedem ce se intampla

Emil Boc a mers de dimineata la vot, la sectia nr. 48 din Cluj-Napoca si a declarat ca a votat cu cei care au modernizat Clujul. De asemenea, Boc i-a indemnat pe clujeni sa mearga la. continuă pe B1

Alegeri locale 2016 Cluj. Emil Boc:Am votat cu cei care au modernizat Clujul

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat in jurul orei 10. 00, fiind insotit de liderii locali ai PNL. Edilul a facut o scurta declaratie si a indemnat clujenii sa mearga la vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc a votat la Cluj: Respect toti candidatii

Primarul Clujului, Emil Boc a venit, duminica dimineata sa voteze . Emil Boc spune ca el respecta toti candidatii si ca ii asteapta pe toti cetatenii Clujului sa vina sa voteze.

EXIT-POLL Cluj-Napoca, ora 14:30: EMIL BOC conduce detasat si, cel mai probabil, isi va pastra functia de primar

In Cluj-Napoca, batalia electorala pare castigata detasat de actualul primar, Emil Boc. Potrivit datelor exit-poll de la ora 14:30, Boc este primul in preferintele alegatorilor, cu.

Alegeri locale 2016 Cluj. Emil Boc conduce in sondaje Primaria Clujului. Rezultate partiale: 69,1%

Potrivit exit-poll-ului IRES, Emil Boc a castigat inca un mandat de primar al Clujului, al patrulea, cu 69,1%. Acesta a candidat din partea PNL, nu are niciun dosar penal si sondajele dinaintea alegerilor il aratau victorios. Un sondaj cerut de Digi Tv si prezentat pe 26 mai il plasa pe Emil Boc in fruntea Primariei Cluj pentru alti patru ani cu un procent de 42%. Urmatorul era Octavian Buzoianu, candidatul sustinut de PSD, PNTCD si ALDE, cu 17%.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

Emil Boc a castigat primaria Clujului

Emil Boc a castigat din nou primaria Clujului, fiind cotat de exit-poll-ul IRES comandat de Digi 24 cu 69,1% din voturi.

Emil Boc este noul primar al Clujului, cu un scor de aproape 70%

Actualul edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ramane primar, dupa ce a castigat detasat alegerile locale din acest an. Boc a obtinut 69,1% din voturi, potrivit estimarilor IRES de la ora 20:00.

Alegeri locale la Cluj-Napoca 2016: ce a promis si ce a realizat primarul Emil Boc in ultimii 4 ani

Promisiunile candidatului Emil Boc pentru perioada 2012-2016 includeau proiecte precum: tramvaiul pana in Floresti, Somesul navigabil, sediul pentru Filarmonica, centrul de industrii creative Buftea de Cluj, refatadizarea cladirilor din centru.

ALEGERI LOCALE 2016. Cluj-Napoca: Alianta inedita impotriva lui Emil Boc

Primarul in functie, Emil Boc PNL) candideaza pentru un nou mandat, fiind principalul favorit, potrivit sondajelor de opinie.

Negoita: Am venit la vot pentru ca iubesc Sectorul 3 si toti cei care il iubesc vor iesi azi la vot (VIDEO)

Locuitorii Sectorului 3 trebuie sa fie campioni si la vot si sa se prezinte la urne pentru a-i alege pe cei care ii vor administra, a sustinut Robert Negoita, inca primar al acestui sector si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )