Libnet.ro
UNICEF

21:00

Emil Boc: Vrem trecerea Clujului la nivelul urmator. Proiecte precum trenul metropolitan, metroul sau centura metropolitana sunt deja in diferite stadii de realizare (VIDEO)

B1 B1,
Emil Boc: Vrem trecerea Clujului la nivelul urmator. Proiecte precum trenul metropolitan, metroul sau centura metropolitana sunt deja in diferite stadii de realizare (VIDEO)

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, vrea un nou mandat si vine in fata alegatorilor cu un nou concept - Clujul metropolitan. Boc a declarat, pentru B1 TV, ca acesta este un oras de de referinta in. continuă pe B1

VIDEO INTERVIU Cum vrea Emil Boc sa continue modernizarea Clujului? Lucrarile pentru un tronson de metrou pot incepe in perioada 2022-2024 Vrem sa plantam 100.000 de copaci pana in 2030

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, isi doreste ca orasul sau sa ramana pe primul loc, asa cum este astazi, in foarte multe domenii, sa-si mentina avantajele competitive, sa fie un oras de referinta in materie de calitate a vietii in tara si in strainatate. Primarul Clujului a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cand ar putea clujenii sa circule cu metroul, despre transportul metropolitan, prima strada smart din Romania si planul de a o extinde in mai multe cartiere ale orasului, despre proiectul Clujul Verde si calificarea in finala competitiei Capitala Europeana a Inovarii, dar si despre cum s-a pregatit din timp pentru ca elevii sa se intoarca in siguranta la scoala incepand cu luna septembrie. Salarii bine platite - este tinta numarul 1 pe care o avem in continuare, a declarat Emil Boc. Iar despre Untold si Electric Castle, Emil Boc spune ca normal ca ne lipsesc tinerii acestia minunati. in primul rand, ne lipseste atmosfera aceasta inegalabila si unica. Va spun, nu exista asemenea atmosfera, cred, nicaieri in lume.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )