Libnet.ro
UNICEF

21:45

Emil Boc,cel mai longeviv primar din istoria Clujului. Ce spun analistii ca ii asteapta pe clujeni in continuare

Adevărul Adevărul,
Emil Boc,cel mai longeviv primar din istoria Clujului. Ce spun analistii ca ii asteapta pe clujeni in continuare

Emil Boc a castigat al cincilea mandat, la finalul caruia va deveni cel mai longeviv primar al Clujului, batand recordul lui Geza Szvacsina, cel care a condus orasul timp de 15 ani in urma cu un secol. Care sunt explicatiile la ce ar trebui sa se astepte clujenii de la acest mandat. continuă pe Adevărul

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Primar din 1990: Un edil din Alba castiga al optulea mandat

Cel mai longeviv primar din Alba, cel din comuna Santimbru, liberalul Ioan Iancu Popa, care ocupa aceasta functie din 1990, a castigat un nou mandat - al optulea - cu 58,37% din voturi.

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris cel mai rapid gol din istoria echipei sale - Dubla pentru roman

A avut nevoie de un an pentru a inscrie din nou in MLS, insa atunci cand a facut-o a intrat in istorie: Alexandru Mitrita a marcat cel mai rapid gol al echipei New York City FC. Romanul a fost omul partidei cu Cincinnati, scor 4-0, in care a punctat de doua ori.

Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei. Cate milioane de lei s-au cheltuit doar azi

Astazi, 27 septembrie 2020, romanii au mers la vot la scrutinul de Alegeri Locale. Romania, in plina pandemie, a trebuit sa scoata sume considerabile din buzunar pentru organizarea alegerilor. Presedintele BEC a declarat ca pandemia a dublat costurile pentru alegerile locale de astazi. Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei Constantin Mituletu Buica, presedintele .

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Ceausescu si secretul celui mai fabulos drum din lume. Transfagarasan, ambitia anti-URSS VIDEO

Patru ani si, oficial, 40 de vieti omesti pierdute. Supravetuitorii vorbesc insa despre sute de oameni morti! Care a fost adevaratul motiv pentru care Nicolae Ceausescu a cerut constructia de urgenta a celui mai fabulos drum din lume? Care trebuia sa fie rolul Transfagarasanului in ambitia anti-URSS a dictatorului? Secretul Transfagarasanului. Ambitia anti-URSS a lui .

Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

In Franta si Italia a nins abundent, iar stratul de zapada a ajuns la jumatate de metru, fiind cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani. in zonele montane din Alpi si Pirinei s-a inregistrat cea mai.

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )