Libnet.ro
UNICEF

08:45

Emilia Sercan, jurnalista specializata in denuntarea plagiatelor, si-ar fi copiat lucrarea de licenta

Antena3 Antena3,
Emilia Sercan, jurnalista specializata in denuntarea plagiatelor, si-ar fi copiat lucrarea de licenta

Emila Sercan, jurnalista specializata in denuntarea plagiatelor lui Victor Ponta si Gabriel Oprea, este acuzata ca ar fi plagiat bucati intregi din lucrarea sa de licenta intitulata. continuă pe Antena3

Emilia Sercan, jurnalista specializata in denuntarea plagiatelor, acuzata ca si-ar fi copiat lucrarea de licenta

Emila Sercan, jurnalista specializata in denuntarea plagiatelor lui Victor Ponta si Gabriel Oprea, este acuzata ca ar fi plagiat bucati intregi din lucrarea sa de licenta intitulata.

Jurnalista Emilia Sercan, specializata in denuntarea plagiatelor, acuzata ca a copiat in propria lucrare de licenta

Pasaje intregi din lucrarea de licenta a jurnalistei Emilia Sercan, semnata de aceasta in 2003, au fost copiate din alte doua volume lansate pe piata cu un an inainte, arata surse citate de ziarul sibian Turnul Sfatului, care publica si o parte din lucrarea de diploma a jurnalistei.

Emilia Sercan este acuzata ca a plagiat lucrarea de licenta din Monica Macovei (FOTO)

Emilia Sercan, jurnalista specializata in depistarea plagiatelor unor figuri importante din politica, este acuzata ca a copiat in lucrarea de licenta dintr-o carte a fostului ministrul al Justitiei,.

Emilia Sercan, ziarista care a dezvaluit plagiatele multor politicieni, e acuzata de un ziar sibian ca ar fi plagiat in lucrarea ei de licenta. Autorul textului acuzator: E o servita. Jurnalista nu comenteaza pe moment

Jurnalista de investigatii Emilia Sercan, stiuta pentru faptul ca identificat lucrarile plagiate de doctorat ale multor politicieni si sefi ai institutiilor publice, este la randul sau acuzata de plagiat. Ziarul sibian Turnul Sfatului a publicat, vineri, un articol in care o acuza ca si-a copiat lucrarea de licenta, depusa acum 14 ani. Autorul articolului spune ca este vorba despre o informatie servita si ca nu a vazut in original lucrarea de licenta a Emiliei Sercan, in timp ce jurnalista declara ca nu nu doreste sa comenteze la cald pe aceasta tema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )