Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emiratele Arabe investesc 1,5 miliarde euro in Portul Constanta

România Liberă România Liberă,
Emiratele Arabe investesc 1,5 miliarde euro in Portul Constanta

Investitori din peninsula araba poarta negocieri pentru a investi sume importante in Portul Constanta. Este vorba despre compania Emirates National Oil Company ENOC), detinuta de Guvernul din Dubai si fondata in 1993. continuă pe România Liberă

Investitiile straine directe in Romania au depasit 3,9 miliarde euro

Companiile straine au facut investitii directe in Romania in valoare de 3,928 miliarde euro in primele 11 luni din 2016, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada a anului anterior si care reprezinta un nivel-record al ultimilor opt ani, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Datoria externa a Romaniei a continuat sa creasca in noiembrie 2016, ajungand la 92,5 miliarde euro

Datoria externa a Romaniei, care include atat imprumuturile statului din strainatate, cat si datoriile entitatilor private, a crescut in luna noiembrie 2016 cu 285 milioane euro fata de luna anterioara, la 92,498 miliarde euro, in special ca urmare a majorarii puternice a datoriei pe termen scurt, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei.

Radu Dumitrescu, Deloitte: Piata de tranzactii cu NPL-uri din Romania ar putea ramane 3 ani la 1,5-2 miliarde euro

Piata tranzactiilor cu NPL-uri credite neperformante) s-a situat anul trecut in Romania la aproximativ 1,5-2 miliarde de euro, iar stocul actual de credite neperformante la nivel de sector bancar, de peste 6 miliarde de euro potrivit datelor BNR, va.

Producatorii de lentile si ochelari Essilor si Luxottica fuzioneaza intr-un acord de 22,8 miliarde euro

Producatorul francez de lentile Essilor International a convenit preluarea Luxottica Group din Italia, producatorul ochelarilor Ray-Ban, pentru circa 22,8 miliarde de euro, transmite Bloomberg, citata de News. ro.

Producatorii de lentile si ochelari Essilor si Luxottica fuzioneaza intr-un acord de 22,8 miliarde euro

Producatorul francez de lentile Essilor International a convenit preluarea Luxottica Group din Italia, producatorul ochelarilor Ray-Ban, pentru circa 22,8 miliarde de euro, transmite Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )