Libnet.ro
UNICEF

07:30

Emisiunea Acces Direct revine dupa infectarile cu coronavirus din echipa. Cand va incepe noul sezon cu Vulpita

B1 B1,
Emisiunea Acces Direct revine dupa infectarile cu coronavirus din echipa. Cand va incepe noul sezon cu Vulpita

Emisiunea Acces Direct revine pe micile ecrane. Un nou sezon este pe cale sa inceapa, asta dupa ce filmarile s-au oprit din cauza mai multor infectari cu noul coronavirus in echipa. Mai intai, cei care au. continuă pe B1

Cand incepe noul sezon Acces Direct. Vulpita si Viorel revin la Antena 1

Noul sezon al emisiunii Acces Direct de la Antena 1, show prezentat de Mirela Vaida, revine pe micile ecrane incepand cu data de 17 august. Emisiunea a fost oprita cu cateva zile inainte de a intra in vacanta oficiala, din cauza mai multor infectari cu coronavirus. Printre cei infectati cu COVID-19 s-au numarat si inivitatii .

Vulpita revine! Surpriza totala pentru fanii Acces Direct, dupa carantina

Dupa aproape un an in care a fost o permaneta aparitie pe micile ecrane, Vulpita a avut de stat 14 zile in carantina, dupa ce fusese depistata pozitv la testul pentru noul coronavirus. Dar asta nu a impiedicat-o sa le pregateasca fanilor ei cateva surprize. Din carantina in studioul de inregistrari Dupa ce in luna .

Avertisment dur al medicilor dupa moartea tinerei din Alba. Infectia cu COVID-19, risc major pentru pentru o noua categorie de persoane

Medicii infectionisti trag un semnal de alarma asupra unei noi categorii de persoane care pot fi grav afectate de infectia cu COVID-19. in urma cu doua zile, o tanara de 33 de ani, fara cormobiditati, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, unde era internata in sectia de terapie intensiva. Noul coronavirus, .

Ozana Barabancea s-a enervat. Revolta designerului dupa ultimele reactii din online

Ozana Barabancea a rabufnit la adresa celor care o critica aspru, in fiecare zi si care nu pierd niciun detaliu din fotografiile postate de vedeta. Multi parca nu au ce face, decat sa stea sa analizeze detaliile din viata cantaretei. Ei bine, aceasta a suportat cat a putut, dar a rabufnit recent pe o retea .

Acces Direct iese din carantina si revine dupa o pauza de trei saptamani

Emisiunea de la Antena 1 va incepe un nou sezon de luni, 17 august, dupa ce a terminat izolarea fortata, ca urmare a infectarii staff-ului cu COVID-19.

Donald Trump amana summitul G7 pana dupa alegerile prezidentiale din SUA

Summitul G7, care ar fi urmat sa aiba loc la Camp David in iunie, a fost din nou amanat pe fondul ingrijorarilor cu privire la pandemia de coronavirus, a anuntat presedintele SUA, Donald Trump, conform Digi24.

AJUNGAND LA 8,66 MILIARDE EURO Deficitul comercial s-a reintensificat in iunie, dupa ajustarea surpriza din mai

Balanta comerciala cu bunuri a inregistrat un deficit de 1,3 miliarde de euro in iunie, in crestere cu 16,8% fata de iunie 2019 * Importurile pe iunie au fost de 6,1 miliarde euro, in timp ce exporturile au insumat 4,8 miliarde euro * Deficitul comercial cu tarile din afara UE a fost de 0,46 miliarde de euro, cu 61,2% de la an la an * Exporturile au scazut, in semestrul intai, cu 18,1%, la 28,6 miliarde euro, importurile cu doar 12,6%, la 37,3 miliarde euro Deficitul balantei comerciale s-a reintensificat in iunie, dupa ajustarea anan neasteptata din luna mai, ajungand la finele primelor sase luni la un nivel record de 8,66 miliarde de euro, in crestere cu 935,7 milioane de euro fata de cel inregistrat in perioada similara din 2019, arata datele publicate ieri de Institutul National de Statistica INS).

Peste 120 de persoane au fost retinute dupa ciocnirile violente din Belarus

Peste 50 de persoane au fost retinute la Minsk si mai mult de 120 la nivel national in urma ciocnirilor violente dintre politie si protestatari, dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr Lukasenko, la putere de 26 de ani, era gata sa castige un al saselea mandat consecutiv, a anuntat organizatia pentru drepturile omului Viasna, conform Digi24.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )