Libnet.ro
UNICEF

17:30

Emmanuel Macron a anuntat numele celui care va conduce Guvernul Frantei. Reactia premierului desemnat

România Liberă România Liberă,
Emmanuel Macron a anuntat numele celui care va conduce Guvernul Frantei. Reactia premierului desemnat

Edouard Philippe, actualul primar al orasului Le Havre si deputat din aripa moderata a partidului conservator Republicanii, a fost desemnat, luni, de presedintele francez Emmanuel Macron in functia de premier al Frantei. continuă pe România Liberă

Macron isi anunta premierul maine, iar Guvernul marti

Premierul lui Emmanuel Macron va fi numit luni, iar Guvernul marti, a declarat anturajul presedintelui-ales pentru Reuters.

Emmanuel Macron si-a desemnat premierul: Edouard Philippe va conduce guvernul francez

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a luat prima decizie dupa ce a fost investit duminica in functia de sef de stat. Macron l-a desemnat luni pe primarul din Le Havre, Edouard Philippe drept pr.

Emmanuel Macron este primit de Francois Hollande la elysee

ACTUALIZARE 11:50 Alexis Kohler, numit secretar general al Palatului Elysee Alexis Kohler, fostul director de cabinet al lui Emmanuel Macron la Bercy, a fost numit secretar general al Elysee, a anuntat duminica anturajul presedintelui-ales, relateaza AFP. --------- Noul presedinte Emmanuel Macron a fost primit de catre presedintele in exercitiu Francois Hollande la elysee, scrie Le Figaro.

Edouard Philippe a fost nominalizat pentru functia de prim ministru de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron

Noul presedinte francez Emmanuel Macron a numit luni in functia de premier un deputat al dreptei moderate, Edouard Philippe, a anuntat secretariatul general al presedintiei, citat de AFP.

Surse: Viitorul premier al Frantei ar putea fi numit luni, la o zi dupa investirea in functie a presedintelui Emmanuel Macron

Viitorul premier al Frantei ar putea fi numit luni, urmand ca marti sa fie anuntat noul guvern, a declarat o sursa apropiata de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron.

Franta: Emmanuel Macron a fost investit in functia de presedinte intr-o ceremonie grandioasa la Palatul Elysee

00 Emmanuel Macron a ajuns la Palatul Elysee, unde a fost intampinat de presedintele in exercitiu Francois Hollande, care urmeaza sa-i predea mandatul. Emmanuel Macron urmeaza.

Emmanuel Macron este, oficial, noul presedinte al Frantei: Oamenii au ales speranta. Au imbratisat viitorul

Emmanuel Macron a fost investit duminica in functia de presedinte al Frantei, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Elysee. La doar 39 de ani, Macron devine al optulea presedinte al.

Emmanuel Macron este, oficial, noul presedinte al Frantei: Oamenii au ales speranta. Au imbratisat viitorul (VIDEO)

Emmanuel Macron a fost investit duminica in functia de presedinte al Frantei, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Elysee. La doar 39 de ani, Macron devine al optulea presedinte al.

Emmanuel Macron, proclamat presedinte al Republicii franceze

ACTUALIZARE 12:57 Emmanuel Macron a fost investit oficial in functia de presedinte al Frantei, duminica, intr-o ceremonie la Palatul Elysee, devenind astfel al 25-lea presedinte al Republicii si al optulea al Republicii a V-a, relateaza AFP. *ACTUALIZARE 12:33 Cuplul Macron se va instala la elysee *ACTUALIZARE 11:50 Alexis Kohler, numit secretar general al Palatului Elysee --------- Noul presedinte Emmanuel Macron a fost primit de catre presedintele in exercitiu Francois Hollande la elysee, scrie Le Figaro.

Fiica vitrega a lui Emmanuel Macron reactioneaza la criticile aduse noului cuplu de la Elysee

Fiica lui Brigitte Macron reactioneaza la criticile aduse noului presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, si Primei Doamne, in legatura cu relatia si mariajul lor. Diferenta de varsta dintre cel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )