Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emmanuel Macron este, oficial, noul presedinte al Frantei: Oamenii au ales speranta. Au imbratisat viitorul (VIDEO)

B1 B1,
Emmanuel Macron este, oficial, noul presedinte al Frantei: Oamenii au ales speranta. Au imbratisat viitorul (VIDEO)

Emmanuel Macron a fost investit duminica in functia de presedinte al Frantei, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Elysee. La doar 39 de ani, Macron devine al optulea presedinte al. continuă pe B1

Emmanuel Macron este, oficial, noul presedinte al Frantei: Oamenii au ales speranta. Au imbratisat viitorul

Emmanuel Macron a fost investit duminica in functia de presedinte al Frantei, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Elysee. La doar 39 de ani, Macron devine al optulea presedinte al.

Emmanuel Macron devine, oficial, al 26-lea si cel mai tanar presedinte al Frantei

Emmanuel Macron, reprezentantul centrului, intra oficial in functie duminica, la o saptamana dupa ce a infrant-o la urne pe rivala sa de extrema dreapta Marine Le Pen, relateaza AFP, citata de News. ro.

Emmanuel Macron devine oficial presedintele Frantei

Presedintele-ales al Frantei, Emmanuel Macron, urmeaza sa fie investit in functie, la data de 14 mai 2017, astfel devenind cel de-al 25-lea si cel mai tanar presedinte al Republicii franceze, i.

LIVE VIDEO Emmanuel Macron, cel mai tanar presedinte din istoria Frantei, investit in functie. El va primi codurile nucelare ale tarii

Emmanuel Macron este investit duminica presedinte al Frantei, la o saptamana dupa victoria sa impotriva contracandidatei de extrema-dreapta Marine Le Pen, presedinta Frontului National.

Emmanuel Macron este primit de Francois Hollande la elysee

ACTUALIZARE 11:50 Alexis Kohler, numit secretar general al Palatului Elysee Alexis Kohler, fostul director de cabinet al lui Emmanuel Macron la Bercy, a fost numit secretar general al Elysee, a anuntat duminica anturajul presedintelui-ales, relateaza AFP. --------- Noul presedinte Emmanuel Macron a fost primit de catre presedintele in exercitiu Francois Hollande la elysee, scrie Le Figaro.

Emmanuel Macron a fost proclamat presedinte al Republicii franceze - VIDEO

Presedintele-ales al Frantei, Emmanuel Macron, urmeaza sa fie investit in functie, la data de 14 mai 2017, astfel devenind cel de-al 25-lea si cel mai tanar presedinte al Republicii franceze, i.

LIVE VIDEO Emmanuel Macron, cel mai tanar presedinte din istoria Frantei, investit in functie. El a primit codurile nucelare ale tarii

Emmanuel Macron a fost investit oficial in functia de presedinte al Frantei, duminica, intr-o ceremonie la Palatul Elysee, devenind astfel al 25-lea presedinte al Republicii si al optulea al Republicii a V-a, relateaza AFP.

Macron va fi investit duminica in functia de presedinte al Frantei

Emmanuel Macron urmeaza sa fie investit duminica presedinte al Frantei, la o saptamana dupa victoria sa decisiva impotriva contracandidatei de extrema-dreapta Marine Le Pen, presedinta Frontului National, relateaza DPA, citata de Agerpres.

FOTO + VIDEO: Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a purtat la ceremonia de investire un costum de 450 de euro. Tinuta sotiei sale a fost una imprumutata

Noul presedinte al Frantei Emmanual Macron a purtat la inaugurarea sa, duminica, un costum in valoare de 450 de euro. La randul sau, Prima Doamna Brigitte Trogneux a optat pentru o tinuta Louis Vuitton, care i-a fost, insa, imprumutata de casa de moda. Prin aceasta decizie, noul lider francez pare sa doreasca sa se disocieze de politica bling-bling.

Emmanuel Macron vorbeste despre varsta sotiei sale

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a vazut o multime de comentarii misogine, a avut parte de multe critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )