Libnet.ro
UNICEF

00:07

Manifestatii violente in mai multe orase din Franta dupa victoria lui Emmanuel Macron

Antena3 Antena3,
Manifestatii violente in mai multe orase din Franta dupa victoria lui Emmanuel Macron

Dupa ce Emmanuel Macron a castigat in turul doi al alegerilor, in Franta au avut loc o serie de violente si manifestatii anticapitaliste in principalele orase, potrivit. continuă pe Antena3

VIDEO Manifestatii anticapitaliste in mai multe orase franceze, in urma alegerii lui Emmanuel Macron presedinte

Mai multe manifestatii anticapitaliste, unele afectate de incidente, au avut loc duminica seara, la Paris Nantes si Grenoble, in urma alegerii lui Emmanuel Macron presedinte al Republicii, relateaza AFP. Noua persoane au fost plasate in arest preventiv din 141 retinute la Paris.

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Dupa furtuni vin apele! E cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din Gorj, Valcea si Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri seara o atentionare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabila pana.

De 9 Mai pe mai multe strazi din Chisinau va fi sistata circulatia rutiera

Pe mai multe strazi din Capitala marti, 9 mai, va fi sistata circulatia rutiera in legatura cu evenimentele dedicate Zilei Europei si Zilei Victoriei. Pentru asigurarea ordinii publice la masurile din toata tara vor mobilizati in jur de trei mii de politisti. Anuntul a fost facut de catre seful Inspectoratului National de Patrulare, Livii Baziuc, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Mai multe localitati din Dambovita sunt afectate de inundatii

Mai multe localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatii, duminica seara, pompierii intervenind pentru evacuarea apei care a intrat in gospodarii din comunele Razvad, Visinesti si Uliesti.

Pericol de inundatii! Hidrologii au emis cod portocaliu pe mai multe rauri din tara. Autoritatile sunt in alerta maxima

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis duminica o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Gorj, valabila pana luni, la ora 3:00. Potrivit.

PRAPAD iN JUMATATE DE TARA! COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe rauri din tara Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Tutuianu: Mi-ar face mare placere ca Orban sa castige presedintia PNL, ar fi mai simplu in batalia politica / Tutuianu trebuie sa lamureasca multe probleme din cariera sa, a replicat liberalul

Ludovic Orban a afirmat luni ca social-democratul Adrian Tutuianu ar trebui sa lamureasca mai multe probleme din cariera sa si sa nu isi dea cu parerea despre PNL, liberalul declarandu-se un adversar al PSD, informeaza Agerpres.

Vloggerii si YouTuberii, starurile internetului. Topul Haute Culture al celor mai influenti vloggeri din Romania si din strainatate. De la Ilie linge cactusul la betie pentru scopuri caritabile

Tot mai multe gazde din mediul online isi cheama musafirii-internauti in garsoniera lor virtuala. Ne deschid fereastra de YouTube a vlogului si ne pun cochet la masa cu dracii pe care i-au tinut atata timp ascunsi in cap si-n beci. Musafirul da navala. Baga ochiul. Vloggerii? fac trasnai, socheaza, vorbesc in dodii, ling cactusi, te iau ca si cum te-ai jucat in nisip de mic cu ei. Vlogul e neo-jurnalul contemporan. Gratuit.

Alegerile din Franta: Jurnalistii mai multor publicatii, acces interzis la partidul lui Marine Le Pen

Mai multe organizatii de presa au dezvaluit ca au primit interdictie sa patrunda duminica la evenimentul electoral al Frontului National FN), partidul candidatei de dreapta la presedintia Frantei, Marine Le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )