Libnet.ro
UNICEF

16:01

Emmanuel Macron, mesaj pentru Donald Trump: Make our planet great again!

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron, mesaj pentru Donald Trump: Make our planet great again!

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a transmis omologului sau american mesajul Make our planet great again!, parafrazand sloganul lui Donald Trump din campania electorala, Make America great again!, dupa anuntul liderului de la Casa Alba privind retragerea Statelor Unite din acordul climatic de la Paris, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revolutia energiei verzi. Nu putem sa nu facem nimic in timp ce oamenii se imbolnavesc si mor, desi stim ca exista si o alta cale (VIDEO)

Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a avut o reactie ferma dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Cunoscutul actor.

Lovitura pentru Donald Trump! Fostul director al FBI, audiat in investigatia privind ingerinta Rusiei in alegeri

Fostul director al FBI, James Comey, demis recent de presedintele Donald Trump, va fi audiat pe 8 iunie de Senatul american in cadrul investigatiei privind presupusele ingerinte ale Rusiei in campania.

Juncker, avertisment pentru Donald Trump: UE va bloca orice incercare a SUA de a obtine acorduri comerciale bilaterale cu statele membre

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a amenintat Administratia Donald Trump ca va bloca orice tentativa a Statelor Unite de a obtine acorduri comerciale bilaterale cu state individuale din Uniunea Europeana.

VIDEO. Presedintele Emmanuel Macron a imprumutat sloganul lui Trump, intr-un mesaj privind Acordul climatic de la Paris: Sa facem planeta noastra mareata din nou!

Presedintele francez Emmanuel Macron a precizat, intr-un mesaj video, ca respecta decizia presedintelui american Donald Trump de a scoate Statele Unite din Acordul climatic de la Paris, insa s-a declarat dezamagit. Mai mult, el a ironizat sloganul presedintelui republican din campania prezidentiala - Sa facem America mareata din nou, si a transmis comunitatii interntionale ca este momentul sa faca planeta mareata din nou.

Emmanuel Macron recunoaste: Celebra strangere de mana cu Donald Trump nu a fost un gest nevinovat (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a recunoscut ca deja celebra strangerea de mana dintre el si Donald Trump a avut o semnificatie aparte. intr-un interviu pentru Journal du Dimanche,.

Comunitatea internationala critica decizia lui Donald Trump de a se retrage din Acordul climatic de la Paris. Merkel, Trudeau si Macron, dezamagiti de decizia presedintelui american

Presedintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel si premierul canadian Justin Trudeau sunt printre liderii internationali care au criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a se retrag din Acordul climatic de la Paris, semnat de 195 de tari. Totodata, purtatorul de cuvant al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a precizat ca decizia Statelor Unite este o mare deceptie. Pe plan intern, contracandidata democrata la alegerile prezidentiale, Hillary Clinton, si fostul presedinte al SUA, Barack Obama, si-au exprimat nemultumirea.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Donald Trump ataca Germania intr-un mesaj postat pe Twitter

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a criticat marti Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu SUA, dar si pentru cel al cheltuielilor militare, o reactie ce vine dupa ce cancelarul federal german, Angela Merkel, a pus duminica sub semnul indoielii calitatea Statelor Unite de aliat de incredere al Europei, releva Reuters.

Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Presedintele american Donald Trump a introdus intr-un tweet postat marti seara un cuvant, covfefe, care a devenit rapid subiectul numarul unu de conversatie pe retelele sociale.

Emmanuel Macron s-a dat cocos in fata lui Vladimir Putin. Presedintele Frantei l-a criticat pe liderul de la Kremlin pentru propaganda rusa, dar nu l-a deranjat pe subiectele majore

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a impus in fata liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, in prima intalnire oficiala dintre cei doi, care a avut loc la Versailles. Dar mai relaxat! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )