Libnet.ro
UNICEF

07:30

Emmanuel Macron, un presedinte microbist. Gest remarcabil facut de noul lider francez la finalul Cupei Frantei (VIDEO)

B1 B1,
Emmanuel Macron, un presedinte microbist. Gest remarcabil facut de noul lider francez la finalul Cupei Frantei (VIDEO)

Gest frumos facut de Emmanuel Macron la meciul din Cupa Frantei dintre PSG si Angers. Noul presedinte al Frantei a mers pe stadion si le-a urat ambelor echipe mult succes inaintea meciului pe care. continuă pe B1

Cea mai ciudata strangere de mana a unor sefi de stat: Ce i-a facut Emmanuel Macron lui Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a suferit o mare lovitura de imagine in timpul primei intrevederi pe care a avut-o cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron. Dupa ce s-a facut remarcat in.

intalnire Vladimir Putin- Emmanuel Macron, luni, la Versailles

Intalnirea dintre pesedintele rus, Vladimir Putin si omologul sau francez, Emmanuel Macron, programata, luni, la Versaille, va fi o oportunitate pentru cei doi sefi de stat sa discute sincer, a declarat un consilier al liderului de la Kremlin.

Emmanuel Macron a parut sa il ignore pe Trump la summitul NATO de la Bruxelles - VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a parut sa il ignore in mod deliberat pe omologul sau american Donald Trump la summitul NATO de la Bruxelles de joi, la numai cateva ore dupa un dejun de lucru.

Sondaj: Partidul lui Emmanuel Macron va castiga majoritatea absoluta la alegerile parlamentare

Partidul presedintelui francez Emmanuel Macron va castiga majoritatea absoluta in parlament la alegerile legislative de luna viitoare, arata un sondaj publicat joi, indicand faptul ca tanarul lider are suficient sprijin pentru a impune o agenda politica ambitioasa, noteaza Reuters.

Emmanuel Macron cere Comisiei Europene sa ia masuri pentru reducerea afluxului de muncitori detasati din Europa de Est

Presedintele francez Emmanuel Macron a solicitat joi Comisiei Europene sa ia masuri pentru reducerea fluxului de muncitori slab pregatiti care ajung in Franta din tari ale Europei de Est, informeaza.

Emmanuel Macron vrea ca Europa sa functioneze mai bine si cere masuri pentru combaterea dumpingului social

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a reafirmat joi la Bruxelles dorinta de a refonda Uniunea Europeana in asa fel incat sa functioneze mai bine si a cerut masuri pentru combaterea dumpingului social.

Emmanuel Macron cere reducerea afluxului de muncitori detasati din Europa de Est

Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut joi Comisiei Europene sa ia mai multe masuri pentru a reduce afluxul de muncitori slab calificati detasati din Europa de Est in Franta, afirmand ca acest lucru afecteaza suportul pentru Uniunea Europeana, scrie Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )