Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: Partidul lui Emmanuel Macron va castiga majoritatea absoluta la alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Sondaj: Partidul lui Emmanuel Macron va castiga majoritatea absoluta la alegerile parlamentare

Partidul presedintelui francez Emmanuel Macron va castiga majoritatea absoluta in parlament la alegerile legislative de luna viitoare, arata un sondaj publicat joi, indicand faptul ca tanarul lider are suficient sprijin pentru a impune o agenda politica ambitioasa, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, se va intalni, la sfarsitul lunii mai, cu omologul sau francez, Emmanuel Macron

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, se va intalni, la sfarsitul lunii mai, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa ce liderul de la Kremlin a raspuns unei invitatii din partea lui Macron, a anuntat luni serviciul de presa de la Kremlin.

Emmanuel Macron cere Comisiei Europene sa ia masuri pentru reducerea afluxului de muncitori detasati din Europa de Est

Presedintele francez Emmanuel Macron a solicitat joi Comisiei Europene sa ia masuri pentru reducerea fluxului de muncitori slab pregatiti care ajung in Franta din tari ale Europei de Est, informeaza.

Emmanuel Macron vrea ca Europa sa functioneze mai bine si cere masuri pentru combaterea dumpingului social

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a reafirmat joi la Bruxelles dorinta de a refonda Uniunea Europeana in asa fel incat sa functioneze mai bine si a cerut masuri pentru combaterea dumpingului social.

Emmanuel Macron cere reducerea afluxului de muncitori detasati din Europa de Est

Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut joi Comisiei Europene sa ia mai multe masuri pentru a reduce afluxul de muncitori slab calificati detasati din Europa de Est in Franta, afirmand ca acest lucru afecteaza suportul pentru Uniunea Europeana, scrie Reuters.

Anuntul facut de Emmanuel Macron. Stare de urgenta in Franta, pana la 1 noiembrie

Starea de urgenta instituita in 2015 pentru a contracara amenintarea de atacuri teroriste va fi extinsa pana la 1 noiembrie, a declarat miercuri presedintele Emmanuel Macron in finalul unui.

Intalnire Vladimir Putin - Emmanuel Macron in 29 mai, la Paris / Pe agenda - Ucraina, Siria si terorismul

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau Emmanuel Macron vor discuta despre Ucraina, Siria si eforturile de lupta impotriva terorismului in cadrul unei intalniri care va avea loc in 29 mai la Paris, a anuntat Kremlinul, citat de Reuters.

Emmanuel Macron l-a primit pe premierul Italiei la Paris. Cei doi au vorbit despre o relansare a Europei

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, l-a primit, duminica, la Paris pe seful Guvernului italian, Paolo Gentiloni. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali si-au exprimat dorinta de a colabora pentru relansarea Europei. Astfel, liderul francez a pledat pentru o capacitate bugetara comuna, iar seful Executivului pentru o Uniune fiscala si bancara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )