Libnet.ro
UNICEF

16:45

Emmanuel Macron: in prezent, Spatiul Schengen nu mai functioneaza in mod eficient, trebuie reformat

B1 B1,
Emmanuel Macron: in prezent, Spatiul Schengen nu mai functioneaza in mod eficient, trebuie reformat

Politicile de securitate si aparare reprezinta o directie esentiala pentru viitorul Uniunii Europene, a afirmat joi presedintele Frantei, Emmanuel Macron, citat de stiripesurse. ro. Europa nu este o insula,. continuă pe B1

Emmanuel Macron, la Sibiu: Cetatenii UE vor avea de ales daca vrem sa construim impreuna in continuare sau sa distrugem Europa prin pozitiile nationaliste (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, la sosirea la Summitul UE de la Sibiu, ca la alegerile europarlamentare din 26 mai, cetatenii europeni vor trebui sa aleaga intre continuarea proiectelor.

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Germania: Romania va intra in spatiul Schengen in iunie

Romania va intra cel mai probabil in spatiul Schengen in luna iunie. Anuntul a fost facut de Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Gemania. Diplomatul a precizat ca accesul tarii noastre la zona .

Premierul Olandei: Romania nu merge in directia corecta pentru a fi acceptata in spatiul Schengen. Reactia lui Dancila

Premierul olandez, Mark Rutte, a declarat joi, la summitul UE de la Sibiu, ca Romania va fi primita in spatiul Schengen cand va veti conforma tuturor regulilor statului de drept. Cateva ore mai tarziu premierul Viorica Dancila a venit cu o replica si a subliniat ca decizia este una politica si ca tara noastra indeplineste toate criteriile pentru aderare.

Viktor Orban: Romania merita sa intre in spatiul Schengen. Premierul se plange insa de relatiile maghiaro-romane

Ungaria deruleaza proiecte comune cu tari vecine precum Serbia, Slovacia, Croatia, cu care are o relatie excelenta, insa acest lucru nu este valabil pentru Romania, a sustinut premierul Viktor Orban la Cluj-Napoca. El a sugerat ca vina pentru aceasta situatie o poarta partenerul roman, avand in vedere ca Ungaria are o atitudine responsabila in acest sens. Pe de alta parte, Orban a sustinut ca Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )