Libnet.ro
UNICEF

18:00

Emmanuel Macron, primit prima oara in audienta de catre Papa Francisc VIDEO

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron, primit prima oara in audienta de catre Papa Francisc VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti dimineata pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Primit in audienta de catre Papa Francisc

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit astazi pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ai desira pe europeni, relateaza AFP.

RECORD: Papa Francisc si Emmanuel Macron, cea mai LUNGA intalnire acordata unui sef de stat! Ce au pus la cale cei doi lideri

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni,.

Franta: Ancheta privind finantarea campaniei electorale a lui Emmanuel Macron

Procuratura franceza a demarat o ancheta preliminara in ceea ce priveste campania electorala a lui Emmanuel Macron pentru alegerile prezidentiale din Franta, afirma surse judiciare citate de France Press.

SCANDALUL care zguduie Franta: Procurorii ancheteaza finantarea campaniei electorale a lui Emmanuel Macron

Autoritatile franceze au initiat o investigatie preliminara care vizeaza rolul jucat de metropola Lyon in finantarea campaniei electorale a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Ancheta a fost lansata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )