Libnet.ro
UNICEF

10:15

RECORD: Papa Francisc si Emmanuel Macron, cea mai LUNGA intalnire acordata unui sef de stat! Ce au pus la cale cei doi lideri

B1 B1,
RECORD: Papa Francisc si Emmanuel Macron, cea mai LUNGA intalnire acordata unui sef de stat! Ce au pus la cale cei doi lideri

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni,. continuă pe B1

Emmanuel Macron, primit prima oara in audienta de catre Papa Francisc VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti dimineata pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni, relateaza AFP.

Primit in audienta de catre Papa Francisc

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit astazi pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ai desira pe europeni, relateaza AFP.

Franta: Ancheta privind finantarea campaniei electorale a lui Emmanuel Macron

Procuratura franceza a demarat o ancheta preliminara in ceea ce priveste campania electorala a lui Emmanuel Macron pentru alegerile prezidentiale din Franta, afirma surse judiciare citate de France Press.

SCANDALUL care zguduie Franta: Procurorii ancheteaza finantarea campaniei electorale a lui Emmanuel Macron

Autoritatile franceze au initiat o investigatie preliminara care vizeaza rolul jucat de metropola Lyon in finantarea campaniei electorale a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron. Ancheta a fost lansata.

Sondaj. India este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN.

Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN. India este, de asemenea, cea mai.

[P] Coca-Cola HBC Romnia, pentru al treilea an consecutiv, cea mai responsabila companie de pe piata locala

Pentru al treilea an consecutiv, Coca-Cola HBC Romania, liderul industriei alimentare si a bauturilor de pe piata locala, a fost recunoscuta drept cea mai responsabila companie din tara, prin transparenta si implicarea cu care a dezvoltat proiecte de responsabilitate sociala si de mediu, conform studiului Romania CSR Index 2018, realizat de The Azores.

Ct costa sa faci o agentie de turism n online: Cea mai mare problema - gasirea angajatilor

Seful unei agentii romanesti de turism online spune ca, in prezent, este foarte costisitor sa lansezi o afacere de profil. Dincolo de costurile de dezvoltare ale unei astfel de platforme, gasirea agajatilor buni, vorbitori de limbi straine, dar care sunt vanati de multinationale, ramane cea mai mare problema pentru micii antreprenori.

Banatul se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din istorie. Cum au ajuns angajatorii sa caute muncitori in Serbia si in Vietnam

Vestul tarii se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 30 de ani. Cele mai mari probleme sunt in judetul Timis, unde managerii multinationalelor ar angaja mii de oameni, insa nu au de unde.

CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Aparare: Cat ia lunar un fost magistrat militar

Casa de Pensii Sectoriale CPS) a Ministerul Apararii Nationale MApN) a precizat ca cea mai mare pensie de serviciu, platita in luna aprilie, a fost de 34. 638 lei brut. De asemenea, reprezentantii CPS au.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )