Libnet.ro
UNICEF

23:45

Emmy Awards 2014: Vedete bine imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Antena3 Antena3,
Emmy Awards 2014: Vedete bine imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Sunt momente in care, indiferent daca se numara printre castigatori sau nu, actritele stralucesc pe covorul rosu, datorita rochiilor inspirat alese. continuă pe Antena3

Emmy Awards 2014: Vedete prost imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Surprize, surprize pe covorul rosu, la gala de decernare a Premiilor Emmy. Vedete care s-au remarcat in decursul timpului pentru eleganta si-au ales prost tinutele. Printre acestea s-a numarat si o mare.

Serialul Breaking Bad, marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014

Serialul Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards2014, desfasurata in noaptea de luni spre marti, la Los Angeles, informeaza Mediafax.

FOTO Rosu pe covorul rosu: Vedetele au stralucit la gala premiilor Emmy

Cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy, care s-a desfasurat noaptea trecuta la Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria televiziunii si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze cele mai frumoase si sofisticate tinute.

Amanda Peet, insarcinata pe covorul rosu

Premiile Emmy, care au fost decernate luni, au venit si cu surprize. Amanda Peet a dezvaluit ca asteapta cel de-al treilea copil.

Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry revendica principalele premii

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California, informeaza Mediafax, citand Reuters. Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat editia de anul acesta a MTV Video Music Awards VMA), cu Miley Cyrus si Beyonce oferind doua dintre cele mai emotionante momente ale galei.

FOTO Tinutele extrem de sumare, in topul preferintelor la gala MTV Video Music Awards 2014

Galele de decernare din industria divertismentului nu mai sunt de multa vreme doar un simplu spectacol care premiaza performantele artistice, ci un eveniment plin de eleganta, extravaganta si culoare. Ceremonia de decernare a premiile MTV Video Music Awards nu a facut exceptie, celebritatile uimind, in mod placut sau nu, spectatorii si telespectatorii cu tinutele alese, multe dintre ele extrem de sumare.

Cine sunt castigatorii premiilor MTV Video Music Awards 2014

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

Top 12 cupluri de vedete care au facut senzatie pe covorul rosu al Premiilor Emmy!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Katherine Heigl si Josh Kelley sau Christina Hendricks si Geoffrey Arend, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Emmy.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Lista completa la Oscarurile televiziunii

Drama Breaking Bad si comedia Modern Family au fost votate cele mai bune seriale la Premiile Emmy 2014. Productia Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )