Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Lista completa la Oscarurile televiziunii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Lista completa la Oscarurile televiziunii

Drama Breaking Bad si comedia Modern Family au fost votate cele mai bune seriale la Premiile Emmy 2014. Productia Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014,. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Lista premiilor Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale

Serialele TV Modern Family si Breaking Bad s-au numarat printre marii castigatori din acest an la gala premiilor Emmy, Oscarurile televiziunii americane, decernate luni la Los Angeles, noteaza Mediafax.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Urzeala tronurilor, marele perdant. Lista completa a castigatorilor

Breaking Bad a fost desemnat Cel mai bun serial-drama, in timp ce Modern Family s-a impus la categoria Cel mai bun serial de comedie in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

FOTO Premiile Emmy 2014: cele mai bune momente

Gala care premiaza cele mai bune performate din televiziune si-a desemnat castigatorii, dar a oferit si momente fierbinti, controversate sau emotionante.

VIDEO Premiile Emmy 2014: Tribut emotionant adus regretatului artist Robin Williams

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy i-a fost dedicata regretatului actor si comediant Robin Williams. Actorul de comedie Billy Crystal, coleg de breasla si un prieten vechi al artistului, a tinut un discurs emotionant in cinstea lui Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti actori ai generatiei sale.

Premiile Emmy: Breaking Bad, recompensat la 6 categorii. Modern Family, cel mai bun serial de comedie

Castigatorii premiilor Emmy au fost desemnati. Cel mai mare succes l-a avut serialul Breaking Bad care a fost recompensat la nu mai putin de sase categorii, inclusiv pentru cel mai bun serial-drama. Vedeta.

Premiile Emmy: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama. Modern Family, desemnat cel mai bun serial de comedie

Serialul Breaking Bad a fost desemnat luni seara cel mai bun serial-drama in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

Breaking Bad, vedeta galei premiilor Emmy. LISTA COMPLETA a premiilor la Oscarurile televiziunii

La Los Angeles s-a incheiat, cu putin timp in urma, gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase din lumea televiziunii. Seriale de renume, ca Game of Thrones, True Detective Breaking Bad sau Sherlock si-au.

Serialul Breaking Bad, marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014

Serialul Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards2014, desfasurata in noaptea de luni spre marti, la Los Angeles, informeaza Mediafax.

Emmy 2014: Serialele Breaking Bad, True Detective si Urzeala tronurilor, printre marile favorite la Oscarurile televiziunii

Serialul TV Urzeala tronurilor, cu 19 nominalizari, alaturi de productiile Breaking Bad, True Detective si Orange is the new black, se numara printre marile favorite ale galei de decernare a premiilor Emmy, Oscarurile televiziunii americane, decernate luni la Los Angeles.

Opt lucruri absolut ciudate pe care nu le stiati despre premiile Emmy

Cea de-a 66-a editie a galei premiilor Emmy se va desfasura in aceasta noapte si ii va aduce un omagiu regretatului actor si comediant Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale. Va prezentam in continuare cateva lucruri ciudate si mai putin cunoscute despre acest eveniment.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )