Libnet.ro
UNICEF

15:15

Emotii la cote maxime la Romanii au Talent pe PRO TV! De la momente de groaza la Golden Buzz

Playtech Playtech,
Emotii la cote maxime la Romanii au Talent pe PRO TV! De la momente de groaza la Golden Buzz

Acrobatii, voci impresionante si dansuri de neuitat vor forma tabloul inspiratiei de vineri seara la Romanii au talent! in aceasta seara, de la 20:30, noi concurenti urca pe scena talentului cu gandul de a impresiona juratii si a primi aplauzele la care au visat. O noua seara de vineri, o noua ocazie pentru ca talentele . continuă pe Playtech

Golden Buzz pentru Aura Marcu, stewardesa cu voce de aur! Florin Calinescu, in lacrimi la Romanii au Talent. Foto

Vineri, 13 martie a fost o seara cu multe numere extreme, in cadrul emisiunii Romanii au Talent, difuzata pe Pro TV. Cine a fost fericitul concurent care a primit Golden Buzz? Golden Buzz la Romanii au Talent! Editia de vineri a acestei emisiuni a avut parte de un Golden Buzz. Aura Marcu, o femeie de .

Primele imagini video cu Tudor Chirila in serialul Vlad de la PRO TV. Ce rol va avea

Tudor Chirila se alatura serialului Vlad de la PRO TV. Juratul de la Vocea Romaniei il va juca pe Dragoi, un om cu o ocupatie care sigur ii va trezi emotii artistului. Serialul Vladspune povestea lui Adrian, interpretat de Anghel Damian Vlad, jucat de Adrian Nartea, tanarul care a fost inchis pe nedrept in urma .

Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV. Este o premiera in Romania

Concurentii de la noul show care va aparea cat de curand pe Pro TV, trec prin momente similare cu cele de la inchisoare. Este prima data cand in Romania se iau astfel de masuri pentru vedetele noastre. Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV Dupa cum prea bine .

Andreea Esca a semnat pentru un nou proiect. Ce va face vedeta PRO TV, zilele urmatoare

Buletinul de stiri prezentat de Andreea Esca se situeaza si in momentul de fata pe un loc fruntas, in ceea ce priveste audientele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a incheiat, arata ca vedeta de la PRO TV reuseste sa le capteze in continuare atentia romanilor. Stirile Pro TV de la ora 19:00 marcheaza .

Stupoare la Vorbeste Lumea. S-a aflat despre relatia lor. Vedetele PRO TV, surprinse in tandreturi

Acum patru luni s-a aflat ca asistenta matinalului de la Pro Tv, frumoasa Viviana Sposub, traieste o poveste de dragoste cu Ionut Rusu, star-vloggerul de la iUmor. Dar, asta nu-i interzice deloc satenei sa iasa la masa si cu alti barbati, mai ales daca acestia ii sunt colegi. Stupoare la Vorbeste Lumea. S-a aflat despre .

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV Editia de miercuri, 11 martie

PRO TV pregateste o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze inlumea afacerilor:Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor sa-si dezvolte afacerile existente, trebuie sa pregateasca un plan pe care sa-l sustina in fata unui grup de potentiali investitori, format din .

Cati bani primesc, de fapt, de la Pro TV Mohammad Murad si restul juratilor de la Imperiul Leilor

PRO TV a pregatit o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor sa-si dezvolte afacerile existente, trebuie sa pregateasca un plan pe care sa-l sustina in fata unui grup de potentiali .

Oana Cuzino de la PRO TV si fostul sot s-au impacat. Cum au fost surprinsi, alaturi de fiica lor

Desi s-au razboit in urma cu cativa ani prin instante, iata Oana Cuzino si fostul sot au revenit la sentimente mai bune. Reamintim ca cei doi au decis sa puna capat unei casnicii de 12 ani. Oana Cuzino de la PRO TV si fostul sot s-au impacat Dupa sase ani de la divort, cei doi .

De ce poarta acum Irina Rimes peruca. Vedeta PRO TV a recunoscut tot

Irina Rimes a facut o schimbare in viata ei, dupa cum s-a vazut si in ultimul timp, este adepta perucilor. A facut recent un post pe pagina ei de socializare, unde explica de ce indrageste asa mult noul look oferit de acestea. De ce poarta acum Irina Rimes peruca Celebra cantareata, Irina Rimes, care recent .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )