Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV. Este o premiera in Romania

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV. Este o premiera in Romania

Concurentii de la noul show care va aparea cat de curand pe Pro TV, trec prin momente similare cu cele de la inchisoare. Este prima data cand in Romania se iau astfel de masuri pentru vedetele noastre. Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV Dupa cum prea bine . continuă pe Playtech

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Digi RDS RCS, anuntul care va afecta mii de pensionari! Ce se intampla acum

Mii de pensionari sunt afectati de acest lucru! Ce se intampla si caror decizii luate de RDS&RCS vor trebui sa se conformeze? Digi RDS RCS, anunt pentru mii de persionari Situatia actuala din lume are in vizor in special pe persoanele in varsta, conform Organizatiei Mondiale de Sanatate. Cu toate ca si persoanele tinere sunt .

Ce se intampla acum la bancomatele ING. CEC Bank si BRD sunt in aceeasi situatie

Inca de la primele ore, oamenii au inceput sa se inghesuie la bancomate. Mentionam ca sediile bancilor limiteaza numarul de prespane care pot intra in acelasi timp in contextul crizei sanitare interne si internationale. Ce se intampla acum la bancomatele ING E al patrulea bancomat la care incerc, a marturisit un barbat, potrivit libertatea. ro, care .

Toti romanii cu card de sanatate sunt afectati. Ce se intampla acum cu persoanele asigurate

Medicii se gasesc in situatia de a fi nevoiti sa lucreze offline dupa ce sistemul informatic al asigurarilor de sanatate a cazut. Cardurile pacientilor sunt blocate si ele. Se crede ca platforma a cazut chiar de luni si nu se stie pentru cat timp. Medicii pot prescrie retete in continuare, in modul offline, ceea ce .

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )