Libnet.ro
UNICEF

18:30

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive

Antena3 Antena3,
Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de. continuă pe Antena3

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD nu a venit la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de.

Liviu Dragnea ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea.

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Ce decid judecatorii

Luni va fi o zi decesiva pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta are luniultimul termen la Instanta Suprema in dosarul la care a fost condamnat la trei ani si jumatate de.

Cati ani ar putea primi Liviu Dragnea in Dosarul angajarilor fictive. Decizia, asteptata luni, la ICCJ

Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca termenul din 20 mai in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman ar putea fi ultimul. Procurorii anticoruptie au cerut o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. in prima instanta, liderul PSD a primit 3 ani si 6 luni de [] .

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Curtea Suprema va pronunta pe 27 mai sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea

23Liviu Dragnea va afla pe 27 mai sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 00:Avocatul lui Dragnea cere iCCJ achitarea clientului sau. S-a implini.

Zi de foc, luni, pentru Liviu Dragnea: Ultimul termen in dosarul angajarilor fictive si decizia CCR pe completurile specializate pe coruptie (VIDEO)

Luni va fi o zi cu miza uriasa pentru evolutia politica din Romania! Atat inalta Curte de Casatie si Justitie, cat si Curtea Constitutionala, ar putea pronunta decizii de o importanta uriasa. La.

Dosarul lui Liviu Dragnea se judeca la inalta Curte. Liderul PSD nu a venit la iCCJ. Avocatii sai ridica exceptii de neconstitutionalitate

Update:Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, invoca doua exceptii de neconstitutionalitate in dosarul DGASPC. Update: DNA a renuntat la doua solicitari de sesizare a CCR, probabil pentru ca.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Avocatul Romaniei la CEDO a mintit Curtea de la Strasbourg ca sa-l ajute pe Liviu Dragnea

Noul agent guvernamental al Romaniei pe langa Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Viorel Mocanu, a prezentat informatii false instantei de la Strasbourg, in incercarea de a-l ajuta pe reclamantul Liviu Dragnea. Liderul PSD a atacat la Strasbourg sentinta de condamnare in dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )