Libnet.ro
UNICEF

10:30

Emotii pentru ROMANIA! Vezi AICI cine sunt rivalii Paulei Seling Ovi din cea de-a 2-a semifinala, ce va avea loc in aceasta SEARA!

Devorator Monden Devorator Monden,
Emotii pentru ROMANIA! Vezi AICI cine sunt rivalii Paulei Seling Ovi din cea de-a 2-a semifinala, ce va avea loc in aceasta SEARA!

Pe 6 mai a avut loc prima semifinala Eurovision Song Contest 2014, in urma careia 10 tari s-au calificat in. continuă pe Devorator Monden

Domnii din SHOWBIZ-ul autohton sunt dispusi sa mearga la RAZBOI in caz de conflict armat! Vezi AICI cine s-ar sacrifica pentru tara!

De cand cu protestele si scandalurile din Ucraina, tara vecina, se vorbeste tot mai des despre posibilitatea izbucnirii unui conflict.

O celebra cantareata pop SOCHEAZA fanii: Acesta ar putea fi ultimul meu album! Vezi AICI cine are de gand sa se retraga!

Nici bine nu si-a lansat noul album de studio si a inceput deja lucrul la urmatorul sau disc. Din pacate.

Fita maxima! O cantareata de la noi a inchiriat un hotel doar pentru ea! VEZI despre cine este vorba!

Dupa ce i-a taiat motul Aidei, Cristina a evadat pentru trei zile in Delta, fara copii, impreuna cu Alin si.

Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA, o avere pentru Romania si Ponta nu o poate pune sub semnul intrebarii prin ambiguitati

Parteneriatul strategic cu Statele Unite reprezinta o avere pentru Romania, iar acesta nu poate fi pusa sub semnul intrebarii de premierul Victor Ponta, prin ambiguitati in raport cu ceea ce se intampla in.

Doneaza rosu pentru Romania, o campanie care te aduce direct la centrul de donare

Geometry Global si Observator au pornit un experiment prin care invita romanii la cel mai apropiat centru de donare de sange. Doneaza rosu pentru Romania este campania de mobilizare sociala ce urmareste sa.

Va demara Ponta suspendarea presedintelui in caz ca acesta a incalcat Constitutia? Vezi aici raspunsul premierului

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca NU va demara procedurile pentru suspendarea lui Traian Basescu in cazul in care Curtea Constitutionala va decide pe 21 mai ca presedintele a incalcat.

Eurovision Song Contest 2014. Vezi AICI lista celor 10 TARI care s-au calificat in FINALA!

6 mai, ora 22, BW Hallerne, Copenhaga. Prima semifinala a concursului Eurovision Song Contest 2014. 16 tari au concurat pentru.

Basescu: Ponta spune la Bruxelles ca justitia functioneaza in Romania, dar aici face doar propaganda de denigrare

Presedintele Basescu a declarat, joi, ca afirmatiile pe care le face premierul Ponta despre lupta anticoruptie din Romania se bat cap in cap cu cele pe care le transmite la Bruxelles. Am fost impresionat de.

Basescu: Ponta spune la Bruxelles ca justitia functioneaza in Romania, dar aici face doar propaganda de denigrare. O tara cu un astfel de premier nu e credibila

Presedintele Basescu a declarat, joi, ca afirmatiile pe care le face premierul Ponta despre lupta anticoruptie din Romania se bat cap in cap cu cele pe care le transmite la Bruxelles. Am fost impresionat de.

Cine sunt candidatii la alegerile pentru 8 mandate de parlamentari din 25 mai. Miza bataliei electorale

Alegerile parlamentare partiale din 25 mai, pentru 5 mandate de deputati si 3 senatori ramase vacante, au o miza in ecuatia puterii atat in relatia directa cu Opozitia, cat in interiorul actualului arc guvernamental. Numele candidatilor acopera o paleta larga: de la fosti sportivi de top Ilie Nastase, Ruxandra Dragomir, Gabriela Szabo) la politicieni cu probleme penale Ovidiu Silaghi, Dan Diaconescu), de la politicieni cu imagine buna Daniel Funeriu, Adriana Saftoiu) la figuri extrem de conversate Radu Cristescu, Andrei Creci).

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )