Libnet.ro
UNICEF

14:15

Emotii uriase inaintea congresului PSD. Marcel Ciolacu, anunt-surpriza despre o posibila candidatura la congres

Antena3 Antena3,
Emotii uriase inaintea congresului PSD. Marcel Ciolacu, anunt-surpriza despre o posibila candidatura la congres

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara referitor la viitorul congres al partidului ca lucreaza la un proiect politic, insa nu a decis deocamdata daca va candida si a mentionat ca nu exclude posibilitatea de a face echipa cu Gabriela Firea. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic.

Ce-i raspunde Marcel Ciolacu lui Negoita care conditioneaza intoarcerea in PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri, la postarea lui Robert Negoita de pe Facebook prin care acesta solicita partidului sa ceara scuze romanilor pentru sustinerea lui Dragnea si a Vioricai Dancila. Ciolacu a scris un comentariu chiar la postarea lui Negoita. Conditiile lui Robert Negoita ca sa revina in PSD: Cei care au contribuit la ticaloseniile din ultimii ani sa faca un pas in spate.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Marcel Ciolacu: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD. Eu imi scriu un proiect politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic. El a mai precizat ca isi doreste schimbarea Statutului partidului, in privinta candidaturilor la functia de presedinte al formatiunii.

Marcel Ciolacu: S-au jurat ca nu taie salarii, dar exact asta fac PNL contesta la CCR proiectul votat tot de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu ii acuza pe liberali de ticalosie pentru ca au votat o lege in Parlament pe care apoi, tot ei, au contestat-o la Curtea Constitutionala. Ciolacu sustine ca liberalii au sesizat CCR pe ascuns desi s-au jurat ca nu taie salarii. Liderul PSD face referire la proiectul de lege care prevede majorarea cu 20% a salariilor pentru mai multe categorii de functionari publici.

Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca a urmarit declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind faptul ca isi doreste alegeri anticipate si a adaugat ca intelege dorinta acestuia ca sa poata sa schimbe acest guvern dezastruos.

Marcel Ciolacu, acuzatii la adresa lui Orban: in 2017 propunea interzicerea traseismului politic. Acum il incurajeaza si chiar il plateste

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, il acuza pe premierul Ludovic Orban ca incurajeaza traseismul politic, facand referire la finantarea cu bani de la bugetul de stat a Partidului PRO Romania condus de Victor Ponta.

Marcel Ciolacu arunca bomba: in aceasta sesiune vom depune o motiune de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca social-democratii vor depune categoric in sesiunea parlamentara care incepe in februarie o motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica Guvernul pentru decizia de a contesta pe ascuns la CCR o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, sustine liderul social-democrat, toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )