Libnet.ro
UNICEF

22:15

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD. Eu imi scriu un proiect politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic. El a mai precizat ca isi doreste schimbarea Statutului partidului, in privinta candidaturilor la functia de presedinte al formatiunii.

Emotii uriase inaintea congresului PSD. Marcel Ciolacu, anunt-surpriza despre o posibila candidatura la congres

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara referitor la viitorul congres al partidului ca lucreaza la un proiect politic, insa nu a decis deocamdata daca va candida si a mentionat ca nu exclude posibilitatea de a face echipa cu Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu: PSD este pentru taierea pensiilor speciale Noi am initiat legea supra-impozitarii pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu reactioneaza la solicitarea deputatului PNL Florin Roman care cere sesiune extraordinara pentru legea pensiilor speciale. Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook ca daca PNL vrea sesiune extraordinara sa sustina si dezbaterea proiectului lui Roman privind reducerea TVA de la 19% la 16% si a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%.

Marcel Ciolacu vrea o alianta cu Pro Romania si ALDE: Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca PSD vrea aliante politice cu Pro Romania sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniaza ca daca cele doua formatiuni s-ar regasi in proiectul PSD, atunci ar trece si motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

Ce-i raspunde Marcel Ciolacu lui Negoita care conditioneaza intoarcerea in PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri, la postarea lui Robert Negoita de pe Facebook prin care acesta solicita partidului sa ceara scuze romanilor pentru sustinerea lui Dragnea si a Vioricai Dancila. Ciolacu a scris un comentariu chiar la postarea lui Negoita. Conditiile lui Robert Negoita ca sa revina in PSD: Cei care au contribuit la ticaloseniile din ultimii ani sa faca un pas in spate.

Marcel Ciolacu: S-au jurat ca nu taie salarii, dar exact asta fac PNL contesta la CCR proiectul votat tot de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu ii acuza pe liberali de ticalosie pentru ca au votat o lege in Parlament pe care apoi, tot ei, au contestat-o la Curtea Constitutionala. Ciolacu sustine ca liberalii au sesizat CCR pe ascuns desi s-au jurat ca nu taie salarii. Liderul PSD face referire la proiectul de lege care prevede majorarea cu 20% a salariilor pentru mai multe categorii de functionari publici.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica Guvernul pentru decizia de a contesta pe ascuns la CCR o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, sustine liderul social-democrat, toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 in Parlament.

VIDEO Marcel Ciolacu, reales lider al PSD Buzau. Manda: E vulpoiul batran de care avem nevoie. Romascanu: Doar Banica Junior mai umple sala asa

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, iar liderii PSD prezenti la conferinta de alegeri s-au intrecut in laude la adresa sa. Claudiu Manda l-a descris pe liderul interimar al PSD drept vulpoiul batran de care are nevoie partidul, iar fostul ministru al Culturii Lucian Romascanu a spus, despre Ciolacu, ca doar Stefan Banica Junior mai umple sala asa.

Marcel Ciolacu: PSD va sustine in Parlament eliminarea pensiilor speciale si reducerea TVA

Partidul Social Democrat PSD) va vota in Parlament in favoarea proiectului de lege privind eliminarea pensiilor speciale si a celui pentru reducerea taxei pe valoarea adaugata TVA), a declarat joi, la Buzau, presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )