Libnet.ro
UNICEF

15:15

Empatia este materie de scoala in cea mai fericita tara din lume: la ce ajuta

Playtech Playtech,
Empatia este materie de scoala in cea mai fericita tara din lume: la ce ajuta

Prea putini oameni inteleg o aptitudine precum empatia, beneficiile derivate din acest talent si consecintele sale pe termen lung. intr-o tara europeana, empatia este materie la scoala,. continuă pe Playtech

Canada si blocada - De ce transportul feroviar din a doua cea mai intinsa tara a lumii a fost paralizat aproape trei saptamani

Canada are a cincea cea mai intinsa retea feroviara a lumii si in aproape toata luna februarie transportul de marfa si de calatori a fost paralizat pe o buna parte din retea din cauza protestelor impotriva unui proiect energetic. Lucrurile nu s-au rezolvat inca, iar companiile feroviare au trimis oameni in somaj. in articol puteti citi despre legatura dintre cai ferate si resurse, despre un moment esential din istoria Canadei si despre un prezent complicat in care echilibrul este greu de mentinut.

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

Romania, cea mai scazuta eficienta a sistemului de asistenta sociala din UE

Monitorul Social a lansat un nou infografic despre eficienta sistemului de asistenta sociala din Romania. Conform datelor, tara noastra are cea mai mica eficienta a asistentei sociala din intreaga Uniune Europeana.

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca. Are 23 de ani si i-a uluit pe nemti cu aptitudinile ei VIDEO

Visul oricarui barbat macho e acela de a conduce un mastodont de camion de 40 de tone, de preferat Volvo, dar ce te faci cand visul iti este furat de o tanara domnisoara de 23 de ani ? Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca Nu, nu am gresit nici titlul articolului .

Un caine pentru sufletul tau: cea mai neobisnuita practica din industria hoteliera iti face viata frumoasa

In cazul in care obisnuiesti sa calatoresti prin lume si nu o faci pentru distractie sau impreuna cu cineva drag, singuratatea poate deveni coplesitoare. Solutia la problema s-ar putea afla in animale de companie. La nivel global, numarul cainilor fara stapan este incomensurabil. Mai grav decat atat este faptul cei mai multi dintre ei isi .

Romania face valuri in topul companiilor cu cea mai mare crestere: unde ar trebui sa te angajezi

Cei de la Financial Times au lansat un clasament foarte interesant, este vorba de un top 1000 format din companiile care au avut cea mai mare crestere in ultimii ani. in cazul in care erai in.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )