Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania, cea mai scazuta eficienta a sistemului de asistenta sociala din UE

Adevărul Adevărul,
Romania, cea mai scazuta eficienta a sistemului de asistenta sociala din UE

Monitorul Social a lansat un nou infografic despre eficienta sistemului de asistenta sociala din Romania. Conform datelor, tara noastra are cea mai mica eficienta a asistentei sociala din intreaga Uniune Europeana. continuă pe Adevărul

IN LUNA IANUARIE: Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,6% in ianuarie, stabila fata de luna precedenta si in scadere comparativ cu 6,9% in perioada similara din 2018, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro.

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

BINTERVIU: Un psiholog si un teolog lupta pentru conducerea UBB, cea mai mare universitate din Romania, cu un buget de 120 de milioane de euroan

Cea mai mare universitate din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, Babes-Bolyai, isi cauta rector. La alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, in 3 martie, s-au inscris doi candidati: profesorii universitari Daniel David si Ioan Chirila. Adevarul a realizat un interviu in oglinda cu cei doi competitori, in care acestia sumarizeaza viziunea lor asupra dezvoltarii universitatii.

Romania face valuri in topul companiilor cu cea mai mare crestere: unde ar trebui sa te angajezi

Cei de la Financial Times au lansat un clasament foarte interesant, este vorba de un top 1000 format din companiile care au avut cea mai mare crestere in ultimii ani. in cazul in care erai in.

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

In cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii. Banii sunt din bugetele locale si au fost virati de primariile sectoarelor 1 si 2 in conturile societatilor care asigura deszapezirea.

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )