Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania. Italienii sunt cel mai mare investitor privat in sectorul energetic

Antena3 Antena3,
Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania. Italienii sunt cel mai mare investitor privat in sectorul energetic

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au. continuă pe Antena3

REUTERS: Enel a demarat procesul de vanzare a activelor din Romania

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au declarat, pentru Reuters, surse din apropierea acestui dosar.

Enel a demarat vanzarea operatiunilor din Romania

Enel, cea mai mare companie de utilitati din Europa, a demarat vanzarea operatiunilor din Romania si se asteapta ca valoarea activelor sa se ridice la 1,1 miliarde euro, au declarat surse pentru Reuters.

Roxana Minzatu, MFE: IMM-urile din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in perioada 2021-2027

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in exercitiul bugetar 2021-2027 din totalul de 30,6 miliarde de euro propus pentru Romania, a.

Ambasadorul SUA la UE: Procurorul General american a contribuit la o foaie de parcurs consultativa cu masuri adecvate pentru statul de drept din Romania Ana Birchall - invitata sa participe

Procurorul General al SUA a invitat-o pe Ana Birchall, ministrul roman al Justitiei, sa lucreze alaturi de el si de echipa lui, in mod direct, la o foaie de parcurs cu titlu consultativ pentru intarirea statului de drept din Romania. Declaratia a fost facuta, la Bucuresti, de Ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, care a venit in Romania pentru discutii cu ministrul Birchall, premierul Viorica Dancila si Presedintele Klaus Iohannis. Sondland si-a reafirmat preocuparea tarii sale fata de statul de drept in Romania.

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

Un barbat din Romania a incercat sa-si mareasca ilegal pensia. Ce se intampla acum cu pensionarul

Un barbat din Romania a constat ca avea o pensie mult prea mica decat a considerat ca merita, asa ca a facut ceva in privinta aceasta. Pensionarul a incerat sa-si mareasca indemnizatia in mod ilegal. Cum a facut asta si care au fost demersurile pentru pedepsirea ilegalitatii comise? Un barbat a incercat sa-si mareasca pensia .

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

FOST-AI LELE CAT AI FOST! Din CEA MAI SEXY FEMEIE din Romania, NICOLETA LUCIU a ajuns... LA CRATITA! (FOTO)

Nicoleta Luciu era vazuta, la inceputul anilor 2000, drept cea mai sexy vedeta din Romania.

Vedetele divortate din Romania, aparitii incendiare pe plaja. Vacante cu copiii, la sfarsit de vara FOTO

Exista viata dupa divort! Cel putin asta demonstreaza mamicile divortate recent din showbiz-ul autohton. Acestea au ales sa petreaca din ce in ce mai mult timp alaturi de copiii lor si sa se bucure de zilele cu soare care ne-au mai ramas. Cum au fost burlacitele surprise la plaja si cum se bucura de liberatea .

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )